Af en toe stuiten we bij Kinderfavorites op een bijzonder merk van eigen bodem. In de spotlights Znoet | KinderfavoritesEen voorbeeld hiervan is Znoet. Dit Nederlandse merk verkoopt allerlei handgemaakt houten speelgoed voor het hele gezin, en verliest daarbij het de wereld om zich heen niet uit het oog. Znoet geeft namelijk om de planeet en heeft verschillende initiatieven om er voor te zorgen dat al het houten speelgoed volledig verantwoord is. Wij zijn fan!

LEES OOK: Genderneutrale poppen, een do or don’t?

Znoet verkoopt handgemaakt en verantwoord houten speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Zo vind je in de collectie zowel allerlei leuke houten puzzels als een stoere houten sjoelbak voor de grotere kinderen. Al het speelgoed is gemaakt van duurzaam FSC hout. Daarnaast werkt Znoet samen met OneTreePlanted.org. Hierdoor wordt er voor elk verkocht product een boom geplant. Zo verkleint Znoet zijn koolstofvoetafdruk en kun jij je kind met een gerust hart een houten item uit de webshop cadeau doen. Tot slot zijn de oprichters van Znoet zelf ook ouders. Mede hierdoor weten ze precies wat kinderen leuk vinden én weten ze precies wat belangrijk is voor papa’s en mama’s. Zo besteden ze extra veel aandacht aan de veiligheid van het handgemaakte houten speelgoed.

Speelklok van Znoet

Eén van de leukste producten (en de perfecte cadeautip voor kinderen vanaf 3 jaar) vinden wij de educatieve speelklok. In de spotlights Znoet | kinderfavoritesOp deze houten klok kan je kind leren klokkijken maar ook andere leuke spelletjes ontdekken. Zo staan op de achterkant van de houten schijven allerlei dieren afgebeeld. Leer je kind deze dieren te herkennen, na te doen of maak er een mooi kunstwerk mee. Daarnaast zijn de schijfjes natuurlijk leuk om op te stapelen en weer om te gooien! De educatieve speelklok staat dan ook garant voor veel speelplezier.

 

Neem snel een kijkje in de webshop van Znoet als je nieuwsgierig bent geworden naar de educatieve speelklok of de overige collectie aan houten speelgoed!

 

Bekijk de volledige collectie HIER!

Koop de houten klok HIER!

 

Hoe belangrijk vind jij het dat het speelgoed van je kindje verantwoord en duurzaam is? Leuk als je dit met ons deelt!