Hallo daar! Leuk dat je op mijn blog bent beland! Op deze pagina stel ik mijzelf graag voor en deel ik informatie over de blog. Mijn naam is Judith en ik ben ondernemer en eigenaresse van Kinderfavorites.com. Over mij pagina voor Kinderfavorites

Over mij

Mijn jeugd bracht ik door in Hoofddorp, samen met mijn ouders, broertje en zusje. Ik ben altijd veel onderweg geweest samen met vriendinnen en ik speelde ook graag tennis. Na het behalen van mijn HAVO-diploma heb ik HBO-V gestudeerd. Tijdens die opleiding heb ik onder andere een stage gedaan in Suriname, waar ik nog altijd met veel plezier aan terugdenk. Na deze opleiding heb ik de master gedaan tot Physician Assistant. Ook tijdens deze studie heb ik een prachtige stage in het buitenland gedaan, namelijk in Kaapstad op de kinderintensive care.

Inmiddels heb ik het studentenleven definitief verruild voor een relatief rustig – maar absoluut geen burgerlijk – gezinsleven. Ik woon nu in Nieuw Vennep en ben trotse moeder van Olivia (2014) en Liam (2019). Sinds april heb ik mijn oude liefde, tennis, weer opgepakt. Verder ben ik dol op leuke uitjes met vriendinnen en mooie herinneringen maken. Een van mijn favoriete quotes is dan “Collect moments, not things” En niet te vergeten: ik werk heel veel en heel graag aan de blog!

Over Kinderfavorites:

Ons motto is inspireren, amuseren en enthousiast maken!

Ik richtte Kinderfavorites.com op in 2016. Wat begon als een blog met vooral een persoonlijke touch, is dit inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige blog. Nog steeds geef ik een kijkje in mijn leven en deel ik mijn ervaringen over alles wat met het moederschap en lifestyle te maken heeft. Tegenwoordig kan je echter ook voor veel meer leuks terecht op de blog. Kort samengevat: je vindt hier alles wat met het moederschap en lifestyle, reizen en alles daartussenin te maken heeft.

Zie ook: Favoriete shops

Dit alles kan ik natuurlijk niet alleen. Daarom heb ik een team van enthousiaste mama’s (to be) om mij heen verzameld. Samen voorzien wij jullie dagelijks van de allerleukste content.

Belangrijk om te weten:

  • Ik probeer samen met mijn team een diversiteit aan onderwerpen aan te bieden. Wij hopen een zo breed mogelijk publiek te amuseren, inspireren en enthousiast te maken.
  • Ik streef ernaar om artikelen te publiceren die lekker weglezen. Mochten er toch onduidelijkheden of foutjes staan, schroom dan niet en laat dit weten. Dit kan via de comments, onze socialmediakanalen of info@kinderfavorites.com.
  • Wij vinden het leuk als je ons volgt op social media. Volg Kinderfavorites.com op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest
  • Ik probeer samen met mijn team om twee keer per dag nieuwe content aan te bieden. Door de drukte is dat niet altijd haalbaar. Neem dan gerust een kijkje bij eerder gepubliceerde artikelen.

Samenwerken?

Meer informatie vind je terug bij adverteren en contact. Bij contact staan ook de contactgegevens van de blog. Denk hierbij aan het contactformulier en het e-mailadres.

Kinderfavorites Family

Recent hebben wij een nieuw concept opgericht en dat is de “Kinderfavorites Family”. Wanneer je je hiervoor aanmeld krijg je heel veel leuks en extra’s. Schrijf je in via onderstaand contactformulier!