Het is weer zover, de decembermaand staat voor de deur en de Sint is afgelopen week aan wal gekomen, of moeten wij nu zeggen met de trein gearriveerd? Een beetje onwennig voelde dat maar na het zien van alle blije gezichten van de kinderen was ik ook enthousiast. En dat gaf ons meteen volop inspiratie om de leukste schoencadeautjes onder de €5,00 voor je op een rij te zetten. Lees daarom snel verder.

De schoencadeautjes

  1. Niks is lekkerder én leuker dan je eigen knapperige speculaas versieren met allerlei chocoladesmarties. Let wel even op of de pop niet is gebroken. We lieten ons vertellen dat hij soms al is gebroken voor de verkoop en dat zou natuurlijk zonde zijn. Je koopt hem hier.
  2. 26 Stempels met letters van het hele alfabet. Versier je plakboek met je eigen naam of je eerst geleerde woordjes. Je koopt de set hier.
  3. Ook aan de kleine baby’s hebben we gedacht. Dit boekje is echt zo leuk! Nieuwe woorden leren wordt extra leuk met dit leerzame boekje met plaatjes in een voertuigenthema. Je koopt het boekje hier.
  4. Een kleurboek met 24 kleurplaten met wiebelogen. Je koopt hem hier.
  5. Houten houten Jip & Janneke inlegpuzzel. De puzzel bestaat uit vier stukjes. Je koopt de puzzel hier.
  6. Een make-up set van hout. De set bevat drie lippenstiften en oogschaduw met een spiegeltje. Je koopt de make-up set hier.
  7. Een set van twee kleuren vingerverf, geel en blauw, die je in het bad kunt gebruiken. Als je het bad daarna vult, verandert het water in heerlijk badschuim. Je koopt de set hier.
  8. Stempel van Takkie met rode inkt. Lekker traditioneel en heel erg leuk voor diverse leeftijden. Je koopt de stempel hier.
  9. Een leuk spel is altijd een goed idee. Of je dit nou met je eigen kids speelt of dat ze dit spelen met hun vriendjes of vriendinnetjes. Domino doet het al decennia goed. Dit houten domino spel heeft verschillende dierenplaatjes.  Je koopt het spelletje hier.