Veel kinderen vinden het leuk om voor iets te kunnen zorgen. En hoewel de bedoelingen vaak goed zijn, zijn niet alle huisdieren en familieleden hier altijd van gediend. De oplossing? Je kindje een mooie pop cadeau doen natuurlijk! Lilliputiens | KinderfavoritesDe poppen van Lilliputiens zijn dan ook zeker één van de favorieten van Kinderfavorites, en de cadeautip die we graag met jou delen.

Lilliputiens is een Belgisch merk dat opgericht werd door twee vriendinnen. In eerste instantie veroverden ze de markt met hun gendervrije poppen Noa, Alex en Lou. Inmiddels is de collectie van Lilliputiens uitgebreid met nog veel meer schattige poppen broertjes, zusjes, speelgoed en accessoires. Het doel van het merk is om poppen te ontwerpen waar kinderen zich in herkennen, en die zowel jongens als meisjes aanspreken.

LEES OOK: Heel veel cadeautips in onze Maandelijkse musthaves!

Spelen met poppen is namelijk goed voor alle kinderen. Zo helpt het bij het ontwikkelen van emoties en bij het ontwikkelen van allerlei andere empathische vaardigheden. Bovendien wil Lilliputiens af van de gangbare stereotypen omtrent jongens- en meisjes speelgoed. De gendervrije poppen zijn daarom geschikt voor zowel kleine poppenvaders als zorgzame poppenmoeders.

De gendervrije poppen van Lilliputiens

Lilliputiens verkoopt poppen in diverse formaten en met verschillende huids- en haarkleuren. Zo vind je altijd een popje die jouw kindje het meest aanspreekt of die het meest op je kleintje lijkt. De kleinste popjes Mahé, Maia en Mila zijn 8 cm groot en speciaal ontworpen voor de kleine handjes van jouw kindje. De middelste popjes Anaïs, Ari & Aghate zijn 21 cm en kunnen worden verzorgd als een echte baby. Verschoon hun luier, kleed ze aan en neem ze overal mee naar toe! Tot slot zijn de gendervrije poppen Noa, Alex en Lou (36 cm) geschikt voor de grotere kindjes. Met de los verkrijgbare accessoires zoals een draagzak, het reiswiegje en de leuke verkleedpakjes kan je kindje ook hier eindeloos mee spelen (en zijn vaardigheden ontwikkelen!).

De poppen van Lilliputiens zijn een leuk cadeau voor alle mini papa’s en mama’s onder ons. Is een kindje net grote broer of zus geworden? Ook dan vinden wij van Kinderfavorites deze poppen de perfecte cadeautip. Zo kan het kind namelijk zijn eigen popje in de watten leggen, en op een leuke en interactieve manier worden betrokken bij de verzorging van de baby. Ben je nieuwsgierig geworden naar de popjes?

De gehele collectie en meer informatie vind je op http://www.lilliputiens.be.

1 Comment on Lilliputiens: gendervrije poppen voor jongens én meisjes

Comments are closed.