Cliché maar waar, wat vliegt de tijd! Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Februari Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij L.O.L. Surprise, Little Lights en Ratamam. Maar er zijn meer musthaves. En net als vorige maand delen we weer een musthave voor de kinderkamer die niet mag ontbreken. Lees daarom snel verder.

Februari Musthaves

Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier. De leukste kinderitems van de maand februari, van speelgoed tot aan accessoires
1. Deze poppenlijn is al even terug te vinden in de winkels. Maar hier thuis zo’n groot succes dat we ze uit moesten lichten! Deze poppen zijn gebaseerd op de personages die een plek in de finale van het spectaculaire muziekfestival hebben weten te bemachtigen. Maar liefst negen stuks! Samen vormen ze drie bands met ieder een volledig eigen stijl en ze vertegenwoordigen zowel Rainbow High als aartsrivaal Shadow High. Neon Shadow is de band die het vertrouwen krijgt van Shadow High om deel te nemen aan het songfestival. In tegenstelling tot het volledig zwart-witte uiterlijk van Shadow High-poppen, combineren deze dames (Mara Pinkett, Harley Limestone en Uma van Hoose) hun schaduw-look met felle neonkleuren en ook bespelen zij zelf verschillende instrumenten. Dit is de link.
2. Alle lampen van dit merk zijn mooi, maar voor deze ‘Februari Musthaves’ wilde we er een in het bijzonder uitlichten: Little Lights lamp vlinder. Dit is de link. 
3. Nu Liam bijna naar school gaat, oriënteren we ons op een leuke rugzak. Bij Konges Sjold weten we altijd iets leuks te scoren. Neem nou deze waterafstotende rugzak met dino’s. Te leuk nietwaar?! Dit is de link.
4. Zandvormpjes van Liewood. Dit is de link.
5. Sinds kort gaat Olivia af en toe naar de disco. Een tasje mag dan niet ontbreken om haar kleingeld in te doen. We hebben dit merk al vaker uitgelicht bij Kinderfavorites. Dit tasje komt uit de nieuwe collectie van Mimi & Lula. Dit is de link. 
6. Wie kent ze nog? De nostalgische fietskralen? Het toffe merk Ratatam heeft ze in het assortiment. Dit is de link. 
7. Houten poppenhuis van Hema. Dit is de link.
>> OOK LEUK: Januari Musthaves!