Na een drukke periode hebben we maar één wens voor deze Kerstmis: lekker relaxen met ons gezin onder de kerstboom. En om de kerstgedachte compleet te maken (en om leuke foto’s te kunnen schieten) gaan we dat doen in matchende kerstpyjama’s. Kerstpyjama's Claesens | KinderfavoritesWaar we deze pyjama’s (en heel veel andere mooie kledingstukken) dit jaar gekocht hebben? Dat is bij Claesens. Een mooi modemerk van Nederlandse bodem dat extra uitpakt deze kerst.

Claesens

Het succesverhaal van Claesens begint met het powercouple Gerard en Debora. De twee leren elkaar kennen op de universiteit, worden verliefd en beginnen in 1994 met het ontwerpen en verkopen van dames basics en ondergoed. Het bedrijf groeit echter al snel en het portfolio van Claesens wordt uitgebreid met ondergoed voor heren, kleding voor volwassenen én een complete collectie voor kinderen en baby’s. Kerstpyjama's Claesens | KinderfavoritesClaesens heeft inmiddels haar eigen fabriek in India en streeft naar een betere wereld voor ons en onze (klein)kinderen. Duurzaamheid en eerlijke werkomstandigheden staan dan ook hoog in het vaandel voor het Nederlandse modemerk.

LEES OOK: De mooiste houten klokken!

Claesens heeft een mooie webshop en een uitgebreid assortiment aan ondergoed, basics en kleding voor zowel volwassenen als de kinderen. Zo zijn wij fan van de Baby Suit – Zebra Velvet voor Liam. Claesens | KinderfavoritesDeze fijne onesie staat hem prachtig (mede dankzij de oortjes), is lekker warm en comfortabel om in te spelen of te slapen. Daarnaast hebben wij ons oog laten vallen op de matchende kerstpyjama’s voor het hele gezin. Kerst is immers het moment om het lekker knus te maken en te twinnen met je partner en kinderen. Zet op de achtergrond een mierzoete kerstfilm aan en met een beker warme chocolademelk erbij is het kerstplaatje compleet. Bij Claesens heb je de keuze uit verschillende (matchende) pyjama’s en onesies, zodat je er altijd eentje vindt die het beste past bij je gezin en de kerstboom!Kerstpyjama's Claesens | Kinderfavorites

Wil jij ook graag twinnen met mooie kerstpyjama’s dit jaar? Of ben je gewoon op zoek naar een fijne en comfortabele pyjama voor jezelf of de kinderen? Bekijk dan snel de uitgebreide collectie van Claesens via deze link. Leuk om te weten, er is momenteel sale!

 

Bekijk de hele collectie HIER!

 

Claesens | Kinderfavorites

Wat ga jij doen deze Kerstmis?