Leuk dat je de mogelijkheden wilt verkennen voor een eventuele samenwerking! Kinderfavorites.com werkt graag samen met anderen. Wil je jouw product, shop of merk onder de aandacht brengen? Dan ben je bij Kinderfavorites.com aan het juiste adres om te adverteren. We zijn namelijk altijd op zoek naar de nieuwste trends, de mooiste producten en de leukste shops. Belangrijk is dat we alleen samenwerken met bedrijven waar we voor de volle 100% achter staan. Daardoor kan het dus af en toe voorkomen dat een samenwerking niet mogelijk is. Hierover zal echter altijd eerlijk gecommuniceerd worden.

Doelgroep van Kinderfavorites

Kinderfavorites.com heeft zo’n 20.000 unieke bezoekers per maand. Onder hen zijn voornamelijk hippe mom’s (to be) met hier en daar ook eens een papa. De leeftijd van onze lezers is 20 tot 55 jaar. Ze zijn onder onder meer geïnteresseerd in fashion, beauty, speelgoed, baby, kinderkamers, food en reizen.

Mogelijkheden adverteren

Adverteren op Kinderfavorites.com kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan:

  • Banner plaatsen
  • Giveaway
  • Sponsored story of advertorial
  • Product review
  • Event review
  • Editors pick (in bijvoorbeeld een top 5 lijstje)
  • Social media exposure

De artikelen verschijnen niet alleen op de blog, maar ze worden ook op onze social media (Facebook, Twitter en Instagram) gedeeld. Het is mogelijk om een mogelijkheden te stapelen. Voor meer informatie over deze mogelijkheden en tarieven kan je via onderstaand contactformulier contact opnemen of info@kinderfavorites.com. Ook mijn mediakit is via deze weg op te vragen.

Ik kijk ernaar uit om jouw ideeën en/of wensen te horen en om jouw bedrijf onder de aandacht van mijn volgers te brengen.

Toesturen van producten, persinformatie en uitnodigingen

Kinderfavorites.com blijft graag op de hoogte van nieuwe producten en leuke events. Wij vinden het dan ook superleuk om persinformatie en uitnodigingen te ontvangen. Die kunnen gestuurd worden naar info@kinderfavorites.com of via onderstaand contactformulier.

Eerdere samenwerkingen

We hebben al samengewerkt met diverse PR-bureaus en meerdere leuke merken en/of shops. Enkele voorbeelden: Naif, Poetree Lines Kids, VTech, Lilliputiens, Etos, Ondersteboven Puck, Little King Arthur, Petit Juul, Hangloose Baby, Hartje Amsterdam, Hip Huisje, Micro Step, Fruitfunk, Stokke.

Testimonials

“Wij hebben de samenwerking met Judith van Kinderfavorites als erg prettig ervaren. Met haar mooie account en betrokken volgers binnen onze doelgroep heeft Judith goede content gecreëerd waardoor haar volgers kennis hebben mogen maken met onze producten. De winactie, die Judith met onze producten heeft opgetuigd, heeft voor Fruitfunk gezorgd voor veel nieuwe volgers op onze eigen kanalen. De communicatie met Judith verliep altijd soepel.” Fruitfunk

“Sinds begin 2020 ben ik voor mijn bedrijf Little King Arthur een samenwerking aangegaan met Judith van Kinderfavorites. Met name om 1 van mijn merken op de kaart te zetten. Ik zoek leuke items uit voor de kindjes van Judith die zij dan uitlicht op meerdere manieren. Via Social Media met mooie foto’s van haar kindjes in kleding of met andere items van Little King Arthur, via winacties op haar social media en daarnaast schrijft ze superleuke blogs over mijn bedrijf of over het merk wat ik via haar promoot.
Maar Judith is een brandrep in heel veel meerdere opzichten. Ze is erg actief op mijn social media kanalen met liken en reageren en beveelt Little King Arthur actief aan bij anderen. Ze is in mijn ogen actiever dan veel andere influencers of brandreps waarbij je wanneer je iets toestuurt hooguit 1 keer een foto ziet op hun stories en als je mazzel hebt in hun tijdlijn. Daarom heb ik ervoor gekozen om met haar te blijven samenwerken. Omdat ze zeer veelzijdig is en ook echt trouw aan de merken die ze promoot. Daarnaast hebben we leuk contact en sparren we samen over van alles.” Little King Arthur

Tips

Tips of creatieve ideeën zijn altijd welkom. Neem daarvoor ook contact op via info@kinderfavorites.com of onderstaand contactformulier.

Bedrijfsgegevens Kinderfavorites

Kinderfavorites.com
Owner Judith den Ouden

Adres:
Rhienderstein 61
2151 HJ Nieuw Vennep

E: info@kinderfavorites.com

KVK: nummer 68705441
BTW: nummer NL002087975B11

 

[activecampaign]