Leuk dat je de mogelijkheden wilt verkennen voor een eventuele samenwerking! Kinderfavorites.com werkt graag samen met anderen. Wil je jouw product, shop of merk onder de aandacht brengen? Dan ben je bij Kinderfavorites.com aan het juiste adres. We zijn namelijk altijd op zoek naar de nieuwste trends, de mooiste producten en de leukste shops. Belangrijk is dat we alleen samenwerken met bedrijven waar we voor de volle 100% achter staan. Daardoor kan het dus af en toe voorkomen dat een samenwerking niet mogelijk is. Hierover zal echter altijd eerlijk gecommuniceerd worden.

Doelgroep

Kinderfavorites.com heeft zo’n 20.000 unieke bezoekers per maand. Onder hen zijn voornamelijk hippe mom’s (to be) met hier en daar ook eens een papa. De leeftijd van onze lezers is 20 tot 55 jaar. Ze zijn onder onder meer geïnteresseerd in fashion, beauty, kids, baby, interieur, food en health.

Mogelijkheden adverteren

Adverteren op Kinderfavorites.com kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan:

  • Banner plaatsen
  • Giveaway
  • Sponsored story of advertorial
  • Product review
  • Event review
  • Editors pick (in bijvoorbeeld een top 5 lijstje)
  • Social media exposure

De artikelen verschijnen niet alleen op de blog, maar ze worden ook op onze social media (Facebook, Twitter en Instagram) gedeeld.

Ik kijk ernaar uit om jouw ideeën en/of wensen te horen en om jouw bedrijf onder de aandacht van mijn volgers te brengen.

Toesturen van producten, persinformatie en uitnodigingen

Kinderfavorites.com blijft graag op de hoogte van nieuwe producten en leuke events. Wij vinden het dan ook superleuk om persinformatie en uitnodigingen te ontvangen. Die kunnen gestuurd worden naar info@onlinelifestylemagazine.com of via onderstaand contactformulier.

Eerdere samenwerkingen

We hebben al samengewerkt met diverse PR-bureaus en meerdere leuke merken en/of shops. Enkele voorbeelden: Naif, Poetree Lines Kids, VTech, Lilliputiens, Etos, Dutch Design Brand, Petit Juul, Hangloose Baby, Evy+Anne Sleepstyle for kids, Hartje Amsterdam, MD Designs, Rodial, Kaya sieraden, Proud MaMa, Confetti op Tafel, Hip Huisje, Micro Step, Eerlijk speelgoed, Kiddy Colors, Pikajoe, Aluminiumstunter, Zoetspul en Geboortesticker Company.

Tips

Tips of creatieve ideeën zijn altijd welkom. Neem daarvoor ook contact op via info@onlinelifestylemagazine.com of onderstaand contactformulier.

Contactformulier: