Wat een topper uit de nieuwe collectie van VTech: de Tante Jet Theeset. Wij lichten hem vandaag uit en mogen één weggeven. Snel verder lezen dus! 

Bloggersevent

Zoals jullie weten, zijn wij groot fan van het speelgoed van VTech. Zo lichten we regelmatig items uit en wij merken dat die liefde gedeeld wordt onder onze vele volgers. Ook voor dit najaar kunnen we weer van alles leuks verwachten. Wellicht heb je mijn post op Instagram al voorbij zien komen? Afgelopen week postte ik namelijk al op Instagram dat ik aanwezig was bij het bloggersevent van VTech. Het was werkelijk een walhalla van een mooie hotspot die gevuld was met heel gaaf speelgoed. Restaurant- en Instagramhotspot MamaKelly was afgehuurd en onder het genot van een heerlijke lunch kregen we de nieuwe collectie te zien. De komende tijd zullen we dan ook van alles leuks uit gaan lichten op de blog. Vandaag trappen wij af met de Tante Jet Theeset. Hier thuis heeft hij in ieder geval al ons hart veroverd. En extra leuk: wij mogen er een weggeven aan onze trouwe volgers.

Tante Jet Theeset

De Tante Jet Theeset heeft een magische theepot die spreekt en opdrachten geeft zodra haar deksel wordt gelicht. Ze kent woordjes, liedjes, cijfers, vormen en kleuren, maar schenkt ook -zonder te knoeien- lekkere smaakjes. Perzikthee, aardbeienthee, citroenthee, bosbessenthee en appelthee, passend bij de vijf taartpunten op een chique etagère. High tea heeft klasse, toch?

Winactie

In samenwerking met VTech mogen wij deze leuke Tante Jet Theeset weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like dit bericht op Facebook.
 • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en VTech.
 • Tag in de comments voor wie jij de set wilt winnen
 • Delen vergroot je winkans!

Veel succes. Donderdag 28 september maken we de winnaar bekend.

 

5 Comments on Tip: Tante Jet Theeset + winactie

 1. Dit is echt iets voor ons dochtertje! Ze wil nu ook telkens thee en drinken inschenken en brengen maar dat vind ik niet zo;, goed idee 😉 met deze set vind ik het wel veilig en laat ik mij graag met een kopje thee en gebakje verwennen!

 2. Hoi hoi goedemorgen ik doe heel graag mee als het nog kan hihi ik zie dat je schrijft dat je mee kan doen tot Donderdag 28 september maar het is vandaag Vrijdag 28 September
  .
  Ik zou zo graag deze geweldige theeset voor mijn dochtertje Jill willen winnen ze is helemaal dol op thee leuten hihi en ze is ook bijna jarig een ideale verjaardagscadeau ze word 5 jaar
  Ik volg jou op alle pages
  Én uiteraard was ik al een volger van de vtech via Facebook
  Ik heet via facebook Jessica Jill John leidner
  Instagram yessicaleidner

Comments are closed.