Je kind leren lopen is een belangrijke (maar zeer vermoeiende) fase voor je kleintje en voor jezelf. Want hoe schattig de eerste stapjes ook zijn, leren lopen gaat helaas wel samen met vallen en opstaan. Gelukkig is de Babywalker van VTech het ideale hulpmiddel. Deze loopkar staat namelijk garant voor eindeloos loop- en speelplezier voor kinderen vanaf 9 maanden. Aangezien Liam groot fan is van de Babywalker én we er eentje mogen verloten onder onze trouwe volgers, vertellen we je er graag meer over.

Over VTech

VTech is een merk dat we allemaal wel kennen dankzij hun innovatieve speelgoed. VTech heeft dan ook al meerdere keren de prijs voor “Speelgoed van het Jaar” gewonnen en blijft ons verassen met hoogwaardig elektronisch speelgoed. Al het speelgoed wordt ontworpen met behulp van een panel aan kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Hierdoor is al het speelgoed van VTech educatief en bovenal erg leuk. De Babywalker is hier een goed voorbeeld van. De Babywalker stimuleert de motorische ontwikkeling en helpt je kindje om te leren lopen. Doordat het activiteitenpanel afneembaar is, kan je kindje bovendien zittend spelen. Hierdoor is de Babywalker erg geschikt voor zowel kleinere kindjes als peuters. Tot slot kent de loopkar enorm veel grappige deuntjes en geluidjes, verrast hij met liedjes en lichtjes, is hij stevig en duurzaam en makkelijk op te bergen.

Leren lopen met behulp van de Babywalker van VTech

Liam is inmiddels een maand de trotse eigenaar van de Babywalker, en hij gaat als een speer. Naast dat hij het hele huis onveilig maakt met zijn loopkar, speelt hij ook graag op de grond met het afneembare activiteitenpanel. Vooral de telefoon, die hij heel wijs bij zijn oor houdt, is een groot favoriet. Er wordt dan ook regelmatig een belangrijk belletje gepleegd met zijn eigen telefoontje (van wie zou hij dat nou hebben?). Het is dan ook erg leuk om te zien dat niet alleen de motorische ontwikkeling en het lopen gestimuleerd wordt, maar je kindje ook uitgedaagd wordt om zijn creativiteit te gebruiken. Wat ons betreft is de Babywalker dan ook de perfecte cadeautip voor de eerste verjaardag van je kleintje.

Winactie Babywalker

Wil jij dit leuke cadeau graag winnen voor je kleintje? Doe dan mee met onze winactie! Je maakt kans op de Babywalker van VTech door:

– Kinderfavorites te volgen op Instagram
– Kinderfavorites te volgen op Facebook
– Dit bericht te liken
– Andere mama’s te tagen (elke tag is een winkans!)
– Dit bericht te delen

De winactie is inmiddels gesloten. Jacolien Remijn heeft de Babywalker gewonnen.