De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken. De pepernoten vliegen je om de oren, de kinderen zijn hyper en de schoentjes worden gezet. Sinterklaas is weer in het land en daar genieten wij ieder jaar weer van. Hoog tijd om het huis klaar te maken voor deze fijne feestdagen.

Welkom Sinterklaasje; shop alle items bij Kinderfavorites De kerstdecoratie blijft nog even op zolder, eerst wordt de woonkamer “Sinterklaas-proof” gemaakt. Met deze “Welkom Sinterklaasje” decoratie geef je de goedheiligman en al zijn Pieten een warm welkom. Je shopt alle items via de roze onderstaande links.

>> LEES OOK: De leukste schoencadeautjes voor jongens!

Verkoopadressen welkom Sinterklaasje

  1. Dit leuke bordje van Mies to Go is niet zomaar een bordje. Handgeschilderd en gepersonaliseerd met een naam naar keuze maakt dit bordje het sinterklaasfeest echt af. Je vindt het hier. 
  2. Je ziet ze steeds vaker voor de ramen hangen rond de feestdagen, raamstickers. Deze zwarte raamstickers zijn uiteraard geheel in Sinterklaas thema geven je het Sinterklaas gevoel in een handomdraai. Je koopt hem als set met de kerstvariant. Na 5 december kan deze meteen plaats maken voor een nieuwe versie. Je koopt ze hier. 
  3. Zelfs de allerkleinste kunnen op het grote Sinterklaas feest geheel in thema, maar natuurlijk alleen als ze ook echt lief geweest zijn. Dit truitje is verkrijgbaar in zwart en wit en van maat 50 t/m 104. Je vindt hem hier. 
  4. Deze is echt wel een grote favoriet van ons, deze slingers van Meri Meri. Net als alle producten van dit merk zijn ze feestelijk, origineel en heel mooi van kwaliteit. Je koopt deze feestelijke slinger hier. 
  5. Ook ontworpen door Meri Meri zijn deze prachtige bekers voorzien van het paard van Sinterklaas. Ze komen in een set van 8 stuks en zijn een echte aanwinst op tafel. Je koopt deze bekers hier.
  6. Één voor opa, één voor mama, één voor je vriendje of vriendinnetje… Deze kartonnen (kinder)mijters van Meri Meri staan echt iedereen. Snel verliezen doe je niet, ze zijn voorzien van een neonroze elastiek. Verkrijgbaar in een verpakking van 8 stuks. Je vindt je ze hier.
  7. Bij een feestje mogen slingers natuurlijk niet ontbreken. Deze variant is voorzien van 9 originele ansichtkaarten geheel in Sinterklaas thema. Je koopt ze hier.