De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken. De pepernoten vliegen je om de oren, de kinderen zijn hyper en de schoentjes worden gezet. Sinterklaas is weer in het land en daar genieten wij ieder jaar weer van. Hoog tijd om het huis klaar te maken voor deze fijne feestdagen.


Welkom sinterklaasje | sinterklaas tipsDe kerstdecoratie blijft nog even op zolder, eerst wordt de woonkamer “Sinterklaas-proof” gemaakt. Met deze “Welkom Sinterklaasje” decoratie geef je de goedheiligman en al zijn Pieten een warm welkom. Je shopt alle items via de roze onderstaande links.

>> LEES OOK: De leukste schoencadeautjes voor jongens!

Verkoopadressen welkom Sinterklaasje

  1. Met deze set kan je kind zich verkleden als hulpsinterklaas. De verkleedset is gemaakt van zachte fleece en bestaat uit een rode cape en een rode mijter, beiden versierd met gouden biezen. De witte handschoenen maken het helemaal af. Je vindt hem hier.
  2. Je ziet ze steeds vaker voor de ramen hangen rond de feestdagen, raamstickers. Deze zwarte raamstickers zijn uiteraard geheel in Sinterklaas thema geven je het Sinterklaas gevoel in een handomdraai. Je koopt hem als set met de kerstvariant. Na 5 december kan deze meteen plaats maken voor een nieuwe versie. Je koopt ze hier.
  3. En ook mag een ‘zak van Sinterklaas’ niet in het rijtje met tips ontbreken. Je vindt hem hier.
  4. Zelfs de allerkleinste kunnen op het grote Sinterklaas feest geheel in thema, maar natuurlijk alleen als ze ook echt lief geweest zijn. Dit truitje is verkrijgbaar in zwart en wit. Je vindt hem hier.
  5. Geen openhaard? Geen probleem dankzij deze grote poster met daarop een kachel afgebeeld. In de poster zitten twinkelende lampjes verwerkt, zodat het lijkt alsof het vuur brandt. Het licht werkt op twee batterijen. Zo kan iedereen een schoentje zetten. Je koopt hem hier.
  6. Bij een feestje mogen slingers natuurlijk niet ontbreken. Deze variant is voorzien van 9 originele ansichtkaarten geheel in Sinterklaas thema. Je koopt ze hier.
  7. Decoreer je huis met dit mooie decoratie woord. Je vindt hem hier.