Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘December Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Little King Arthur en Timio. Maar er zijn meer musthaves. Ook de make-up set van Toddlers and Tees niet in dit rijtje ontbreken. Lees daarom snel verder.

December Musthaves December Musthaves bij Kinderfavorites

Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt en zijn wat ons betreft een must voor de komende vakantieperiode. Veel shopplezier.

#1 December Musthaves TIMIO Player TIMIO Player | December musthaves bij Kinderfavorites

Meer info vind je HIER!

TIMIO leerde wij kennen tijdens de Baby Innovation Award verkiezing en is dé interactieve en educatieve audio- en muziekspeler voor kinderen! TIMIO biedt magnetische disks met een bibliotheek aan materiaal: van kinderliedjes en slaapliedjes tot sprookjes en woordenschat. Dit is zo’n gaaf speelgoed dat we het binnenkort uitgebreid gaan uitlichten bij Kinderfavorites!

#2 December Musthaves 7-delige dokterskoffer Hema mintgroene dokterskoffer | December Musthaves bij Kinderfavorites

Meer info vind je HIER!

Een mintgroen kartonnen dokterskoffertje met een metalen handvat en afsluitclip. Als je het openmaakt, is de speelgoed koffer gevuld met houten attributen zoals een medicijnflesje, injectiespuit, pipet, een tube zalf, stethoscoop en een otoscoop oftewel een hamertje om de reflexen te controleren. De hoofdband die met klittenband sluit maakt het duidelijk dat het hier om een kind met medische kennis gaat.

#3 December Musthaves Kindermake-up van Rosajou bij Toddlers and Tees December Musthaves Rosajou | Kinderfavorites

Meer info vind je HIER!

Rosajou Make up Set Blush is de wens van ieder modemeisje! Deze te gekke set bestaat uit een kado doos, blush, lipstick, nagellak, spiegeltje, nagelvijl, tasje.

#4 December Musthaves VTech Kidi DJ Mix

VTech Kidi DJ Mix | December Musthaves bij Kinderfavorites

Meer info vind je HIER!

Met deze draaitafel staan de kinderen hier thuis op en gaan ermee naar bed. Een daverend succes! Met deze super stoere draaitafel kan je zelf je eigen muziekcreaties  maken en opnemen! Hij heeft een ingebouwde microfoon om je eigen soundtracks op te nemen, verlicht launchpad met meer dan 2000 mogelijke combinaties. Extra leuk, we geven er deze maand een weg via onze Instagrampagina!

#5 December Musthaves Rugzak Rylee & Cru Rugzak Rylee & Cru | December Musthaves bij Kinderfavorites

Meer info vind je HIER!

Een van onze favoriete merken heeft ook hele toffe rugzakjes gelanceerd. Deze scoor je bij Little King Arthur. Naast deze prachtige bloemenprint, zijn er nog veel andere mooie exemplaren. Zeker de moeite waard om de website te bezoeken!

#6 December Musthaves Puzzel Crocodile Creek Puzzel

Meer info vind je HIER!

Superleuk space puzzel van Crocodile Creek. De puzzel heeft 36 stukjes.

#7 December Musthaves Tandendoosje Konges Slojd

Tandendoosje Konges Slojd | December Musthaves

Meer info vind je HIER!

Hoe stijlvol kan een tandendoosje zijn? Wij waren direct laaiend enthousiast bij het zien van dit exemplaar. En daarom een verdiende plek in de December Musthaves. Leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te doen.