Hiep hiep hoera! VTech blaast dit jaar maar liefst 25 kaarsjes uit. Een prachtige mijlpaal waaraan wij graag wat extra aandacht schenken. Waarschijnlijk heeft elk huishouden met kids wel iets van VTech in huis. En anders is het zeker de moeite waard om de nieuwe items even te bekijken. Wij delen er vandaag alvast een paar. Lees daarom snel verder. 

VTech blaast 25 kaarsjes uit!

Of je nu op zoek bent naar een interessant speeltje voor jouw baby, of juist voor je peuter of kleuter, bij VTech vind je het allemaal. De vrolijke kleurtjes en melodietjes op de speeltjes blijven jouw kids boeien en geven gegarandeerd uren speelplezier. Dat is wel afhankelijk van de leeftijd natuurlijk, want de allerkleinsten houden het nou eenmaal minder lang uit.

De geschiedenis

VTech is een wereldberoemd internationaal speelgoedconcern dat hoogwaardig elektronisch speelgoed levert aan alle regio’s van de wereld. VTech werd in 1976 opgericht in Hong Kong, waar het moederbedrijf nog steeds gevestigd is. Inmiddels heeft VTech wereldwijd vele afdelingen met in totaal circa 27.000 medewerkers. In 1992 werd VTech Electronics Europe BV opgericht. Sindsdien slepen ze veel prijzen van erkende jury’s van pedagogen, detaillisten, consumenten en journalisten in de wacht.

Prijzen 2017

In zowel Nederland als België zijn diverse prijzen gewonnen in de categorie ‘Speelgoed van het jaar 2017’.

Kidizoom Flix is een robotvriendje, een stevig karakter dat met kinderen meereist of thuisblijft en het fort bewaakt. De slimme robot maakt foto’s en filmpjes, maar herbergt tevens een schat aan spelletjes. Wanneer hij wordt aangezet, verschijnt er een oog, waarmee alle bewegingen nauwgezet worden gevolgd. Kidizoom Flix knipoogt en reageert op wat de eigenaar doet of laat. Het kekke cameraatje vertoont zich het liefst custom made, qua uiterlijk en skills. Door spelletjes op basis van augmented reality te spelen, scoort hij punten waarmee hij uiteindelijk steeds persoonlijker gemaakt kan worden

In België is VTech ook met Little Love Suzy En Haar Puppyvriendje in de prijzen gevallen. De pop zal menig meisjeshart enthousiast maken en uren speelplezier geven. Je koopt hem hier voor €46,74.

Nieuwe collectie

VTech heeft ook een waanzinnige nieuwe collectie. Recent werd ik uitgenodigd voor de bloggerslunch van VTech. Hier waren alle grote Nederlandse mamabloggers aanwezig en werd de nieuwe collectie gepresenteerd. Ontzettend gaaf! Wat kwam ik hier enthousiast vandaan!Zo was ik direct helemaal verliefd op de ijscokar.

Maar ook het Star Wars horloge heeft mijn hart gestolen. Helaas heb ik geen zoontje in de leeftijd van 5 tot 12 jaar, want anders had ik zijn Sint- of Kerstcadeau wel al geweten! Het multifunctionele horloge heeft een touchscreen, maar liefst 30 digitale en analoge 3D-klokweergaven om hem te personaliseren, een stappenteller … En zo kan ik nog wel even doorgaan met de vele mogelijkheden.

Winactie

Goed nieuws! Wij mogen dit toffe horloge van VTech aan een van onze trouwe volgers weggeven. Hoe maak je kans?

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine.
  • Like de officiële post van de winactie op Facebook.
  • Tag 2 grote VTech-fans.

Veel succes! De winnaar wordt bekendgemaakt bij 4000 Facebookvolgers!

5 Comments on Hoera! VTech blaast 25 kaarsjes uit + winactie

Comments are closed.