Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘November Musthaves 2021’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Little King Arthur en Toddlers and Tees. Maar er zijn meer musthaves. Ook het tofste stripboek van dit moment mag niet in dit rijtje ontbreken. Lees daarom snel verder.

November Musthaves 2021November Musthaves 2021

Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt en zijn wat ons betreft een must voor de komende vakantieperiode. Veel shopplezier.

#1 November Musthaves 2021 – VTech Marble RushVTech Marble Rush - November musthaves bij Kinderfavorites

We trappen deze tips af met speelgoed van VTech. Bouw met maar liefst 128 onderdelen, waaronder een gemotoriseerd reuzenrad, een supercool parcours voor de knikkers en ga alleen of samen met vrienden en familie spannende uitdagingen aan! Lanceer de knikkers en zie waar ze naartoe vliegen, kijk hoe ze door verschillende doorgangen, trechters en bochten rollen. De coole licht- en geluidseffecten zorgen voor nog meer speelplezier! Inclusief 10 knikkers. Een absolute hit hier thuis en daarom een terechte tip in de November Musthaves. Je vindt hem HIER!

#2 November Musthaves – GLow in the dark puzzel van Mudpuppy Glow in the dark puzzel Mudpuppy - Little King Arthur

Dan gaan we snel verder met een hele bijzondere puzzel. Hoe tof! We delen hier een Glow in the dark puzzel. Hij heeft 500 stukjes dus daarom een mooie uitdaging voor de oudere kids. Je vindt hem HIER!

OOK LEUK: Little King Arthur in de spotlights! 

#3 November Musthaves – Rugzak Mini Rodini Mini Rodini Beige rugzak bij Toddlers and Tees

Deze prachtige beige rugzak is van het merk Mini Rodini. Een prachtig merk waar wij al tijden groot fan van zijn. Je koopt hem van de volgende link bij één van onze favo shops. Je vindt hem HIER!

#4 November Musthaves – Lappenpop Dinkum doll van Olli Ella Lappenpop Olli Ella - November Musthaves

Intussen hebben wij deze Engelse poppen al vaker uitgelicht bij Kinderfavorites. En dat is niet zomaar. Deze duurzame poppen zijn tijdloos. Ze geven uren speelplezier, een aanrader om cadeau te doen  en zijn bovendien een lust voor het oog. Je vindt hem HIER!

#5 November Musthaves – Hippe poppenHippe Poppen

Deze hippe poppen hebben een nieuwe reeks aan modepoppen en accessoires uitgebracht met wederom een enorm hoog pluche-, mode-, en knuffelgehalte. Wat zijn wij hier enthousiast over! Én uiteraard een look die altijd is geïnspireerd op hun favoriete dieren, nu is het tijd om je besties uit te nodigen voor de leukste Surprise sleepover party ooit! Let op; vorig jaar tipte wij deze collectie ook en was hij binnen een mum van tijd uitverkocht. Wacht dus niet te lang met bestellen;) Je vindt de poppen en accessoires HIER!

#6 November Musthaves – Stripboek Freek Vonk Stripboek Freek Vonk

Sta oog in oog met een waterschildpad in Suriname, zoek roodstaartpapegaaien in Congo en lig dubbel om Johans rare streken… In het allereerste Wild van Freek stripboek ga je mee op avontuur met bioloog prof. dr. Freek Vonk en zijn vrienden! Je vindt het boek HIER!

#7 November Musthaves – Loopfiets Little Dutch Loopfiets Little Dutch

At last but not least,  de loopfiets van Little Dutch. Op deze Little Dutch 12-inch loopfiets maakt je kindje de eerste meters! Deze loopfiets is een veilige en duurzame loopfiets voor kindjes vanaf 2 jaar Daarnaast is het rijden met een loopfiets ideaal voor de ontwikkeling van controle, evenwicht en balans. Hiermee perfect voor de overstap naar een fiets met pedalen. Je vindt hem HIER!