Bij Sinterklaas en Kerstmis horen cadeautjes voor het hele gezin. En omdat het uitzoeken van leuke cadeautjes best veel tijd kost (en uitgebreid shoppen in de stad nu ook niet zo verstandig is), helpen wij je graag een handje. Aankomend weekend komt Sinterklaas alweer in het land en bij ons wordt dan traditiegetrouw de schoen gezet. Wat kijken Olivia en Liam er naar uit. Vandaag zetten we de leukste tips voor schoencadeautjes voor jongens op een rijtje. Allemaal voor een klein bedrag en hiermee leuk om de schoen te vullen.

Schoencadeautjes voor een jongen

Aangezien we allemaal veel aan huis gekluisterd zijn, hebben we voornamelijk speelgoed voor binnenshuis geselecteerd voor dit overzicht van schoencadeautjes.. Daarnaast hebben we een selectie gemaakt van cadeautjes waar je kleintje alleen mee kan spelen en leuke spelletjes om met het gezin te spelen. Tot slot heeft educatief speelgoed altijd een streepje voor bij Kinderfavorites. Zo vinden we het fijn als de motoriek gestimuleerd wordt en je kindje ook andere vaardigheden op spelende wijze kan oefenen.

Kleurboek van Jip en Janneke

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Een kleurboek met 24 tekeningen uit de verhaaltjes van Jip en Janneke, die je kind verder kan inkleuren. Als je Jip & Janneke artikelen bij HEMA koopt, ondersteun je daarmee de kinderprojecten van de Fiep Westendorp Foundation. Deze zijn bestemd voor kinderen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben of wel wat extra geluk kunnen gebruiken. Je koopt dit kleurboek voor €1,50 bij Hema.

Woezel en Pip | Kerst in de tovertuin

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Vandaag is het Kerstmis! Woezel en Pip hebben kriebels in hun buik. Maar in alle drukte zijn ze vergeten een kerstboom te halen. Tante Perenboom stuurt Woezel en Pip snel naar het kerstbomenbos. Ze komen terug met een wel heel bijzonder boompje… Je koopt het boek hier voor €5,00.

Chocolademunten

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Een netje vol met melkchocolade geld, zowel de euro munten als de biljetten. Dit koop je voor €1,00 in de Hema winkels.

LEES OOK: De leukste sinterklaasboeken!

Kookschort kinderen

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.

Dit grijze kinderkeukenschort is gemaakt van katoen en heeft op de voorkant de snuit van een wasbeer en zijn puntige oortjes. Het schort is in lengte verstelbaar, dus past altijd. Je koopt dit schort voor €5,00 bij Hema.

Houten koekjes en cake set

Een houten kratje vol met houten koekjes en cake. De lekkernijen hebben verschillende vormen en kleuren. Er zitten zeven verschillende soorten koek en cake in het kratje. De afmeting van het kratje is 13 bij 10 bij 6 cm. Alle onderdelen kunnen met een vochtige doek eenvoudig worden schoongemaakt. Je koopt de set bij Hema voor €5,00.

Houten auto

Een blauwe auto met nummer 1 op de boven- en zijkanten. Met de zwarte, rijdende wielen racet deze auto straks door je huis. Het ronde hoofdje zorgt ervoor dat het autootje makkelijk vast te pakken is. Je koopt deze auto voor €3,00 bij Hema.

Houten legpuzzel

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Een houten inlegpuzzel in de vorm van een rode auto. De puzzel bestaat uit zes stukjes met kleine handvatten, zodat je de stukjes makkelijk kunt vastpakken. Je koopt hem voor €4,00 bij de Hema.

Playtive Junior Voertuigenset

Deze leuke set auto’s is al verkrijgbaar vanaf 3,99 bij de Lidl. Het leuke is dat je hem enorm kunt uitbreiden naar wens. Er is heel veel mogelijk. Dus zeker de moeite waar om de website te bezoeken van de Lidl.

Houten boerderij figuren

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Een set van tien houten figuren: een paard, koe, schaap, konijn, twee bomen en vier hekken. De figuurtjes zijn eenvoudig met een vochtige doek te reinigen. Je koopt de set voor €5,00 bij de Hema.

Ewers Antislip Sok Tractor

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Deze sokken zijn verkrijgbaar in allerlei leuke prints, waaronder deze tractors. Ideaal wanneer jouw kids de eerste stapjes gaan zetten en tijdens het rennen en vliegen door de woonkamer! Je koopt de sokken hier voor 6,95.

3d stempel piraat

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Een 3D stempel in de vorm van een piraat. De stempel heeft groene inkt. Je koopt de stempel voor €1,50 bij Hema.

Plaatjesboek voertuigenWij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.

Nieuwe woorden leren wordt extra leuk met dit leerzame boekje met plaatjes in een voertuigenthema. Je koopt het boekje voor €1,00 bij Hema.

Stickers auto

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Een stickervel met 3D-stickers. De stickers hebben de vorm van auto’s met verschillende kleuren. Je koopt de stickers bij Hema voor €0,95.

Dinosaurus kleurboek

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Ben jij gek op dino’s? Dan is dit superleuke kleurboek perfect voor jou! Hij zit vol met te gekke dinotekeningen die jij mooi kan inkleuren. Laat je fantasie de vrije loop en geef de dino’s de kleuren die jij wilt. Je koopt het boek hier voor €4,99.

LEES OOK: De leukste sinterklaasboeken!

Totum raamstickers

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Voor dappere ridders en mooie prinsessen ! Eindeloos plezier met deze 55 herbruikbare statische (auto)raamstickers in sprookjesthema, handig voor onderweg, zonder rommel. Je koopt de stickers hier.

Blokkenset Crocodile Creek

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Superleuke mini blokkenset met brandweerauto van Crocodile Creek. Met de blokken kun je stapelen maar ook puzzelen. Maar liefst 6 verschillende voertuigen kun je bij elkaar puzzelen. Je koopt de set bij onze favo shop Little King Arthur voor €8,95.

Dino tattoos van Wee Gallery

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.12 superstoere tijdelijke dino tattoos van Wee Gallery. Deze tattoos zijn leuk voor op een feestje of om uit te delen. Ze zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen met babyolie. Instructies worden meegeleverd. 2×2 inch. In het dino setje zitten 4 T-rex tattoos, 4 Stegosaurus tattoos en 4 apatosaurus tattoos. Je koopt de tattoos hier voor €6,50.

Mini memory Mudpuppy

Wij delen in dit artikel de leukste schoencadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Memory spelen is goed voor het geheugen van jouw kind. Wij zijn dol op memory en daarom moest dit spel een plek krijgen in de tips voor schoencadeautjes. Dit leuke mini memory spel van Mudpuppy heeft 24 ronde kaartjes en is klein van formaat en daarom ideaal om mee te nemen voor onderweg of op vakantie. Je koopt de set hier voor €5,50.

Gummen

Wij delen in dit artikel de leukste cadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Deze set gummen zijn niet alleen leuk om te zien, ze ruiken ook nog eens lekker! Naast deze ruimtevaartset is er ook een leuke dinoset en fastfoodset. Je koopt ze hier voor €4,25. 

Schoencadeautjes voor baby: BamBam rammelaar

Wij delen in dit artikel de leukste cadeautjes voor jongens. Allemaal onder de 10 euro en voor verschillende leeftijden.Deze leuke blauwe eend rammelaar van BamBam is heerlijk zacht. Je koopt hem hier voor €8,95.

We hopen dat je volop inspiratie hebt gehaald uit onze tips voor schoencadeautjes voor jongens. Wellicht heb je zelf ook nog een mooie aanvulling? Leuk als je dit deelt in de reacties hieronder of op onze Facebookpagina of Instagram.