Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘November musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Crayola en Liewood. Maar ook een mooi prentenboek van Susan Cooper en Carson Ellis mag niet ontbreken. Lees daarom snel verder. Alle items kunnen via de roze links worden geshopt. Veel shopplezier!november musthaves | Kinderfavorites

 

Shoplinks naar de November Musthaves

  1. Deze mooie speelkubus van Filibabba is ideaal in combinatie met het activitynest. Maar ook voor aan de box of Maxi-cosi is het hit. Geen één zijde is gelijk en zorgt voor uren speelplezier. Je koopt hem hier.
  2. De bijtringen van MatchStick Monkey zijn een must. En goed nieuws; er zijn allerlei nieuwe varianten. Het fungeert als hulpmiddel bij het aanbrengen van pijnstillende gels bij het doorkomen van tandjes. Of gewoon als enkele bijtring. Ook handig, ze mogen in de vaatwasser mee gewassen worden. Je koopt hem hier.
  3. Dit stijlvolle tasje is een ware eye-catcher voor ieder meisje-meisje. Echt een ideaal cadeau voor de komende feestdagen wat ons betreft. Je koopt hem hier. 
  4. Al duizenden jaren vieren we de terugkeer van het licht als na de kortste dag de dagen weer gaan lengen.
    Met kaarsen en vredesvuren. Het is een prachtig prentenboek om (voor) te lezen tijdens de kersttijd en bij de start van het nieuwe jaar. Je koopt hem hier.
  5. Kijk naar de projecties en luister naar bekende sprookjes, mythes, legendes en fabels. Val heerlijk in slaap tijdens de rustgevende bedtijdverhaaltjes of zing mee met de vrolijke kinderliedjes. Dit is weer zo’n multifunctionele gadget van VTech waar we heel blij van worden. Je koopt hem hier.
  6. Deze siliconen bekers van Liewood zijn niet alleen leuk om te zien, ze zijn ook nog een 100% BPA vrij. Twee vliegen in één klap dus. Ze zijn verpakt per twee en verkrijgbaar in diverse dieren. Deze ‘rabbits’ zijn onze favoriet. Je koopt ze hier.
  7. We sluiten af met deze te gekke Safari Set van Crayola. Hij bevat 4 fluweelachtige en exotische Washimals dieren en is vanaf het eerste moment hier thuis een succes. Kleur de dieren met de 6 bijgeleverde afwasbare viltstiften in tropische kleuren. Liever een andere kleur? Dan was je de dieren met behulp van het schoonmaakborsteltje in het schoonmaakbadje. Dit doe je dan door middel van een douche. Handig om te weten; de inkt is afwasbaar van de huid en kleding. Je koopt de set hier.