Wij hebben weer zoiets leuks ontdekt! Namelijk een gepersonaliseerde video maken door de Sint. Deze tip schreeuwen wij het liefst van de dagen want hij is zó gaaf! Olivia heeft hem nog niet gezien, hij ligt namelijk klaar voor 5 december, wanneer wij Sinterklaas vieren. En extra leuk nieuws; wij mogen twee video’s onder onze trouwe volgers verloten. Lees daarom snel verder.

>> LEES OOK: Welkom Sinterklaas!

Wij wonen inmiddels in een andere woning en waar ik voorheen ik aan buren kon vragen of zij even wilde aankloppen, is dat in dit huis niet mogelijk. Daarom ging ik op zoek naar een alternatief voor pakjesavond. En toen stuitte ik op iets veel leukers, namelijk een gepersonaliseerde video door de Sint zelf. Video van Sint | KinderfavoritesDeze video wordt ingesproken door de Sint en Pieten en is gewoon een écht filmpje. Je kunt hem eenvoudig maken via internet (duurt slechts 5 minuten) en dan wordt hij zowel digitaal als per dvd verzonden. Je kunt kiezen tussen Roetveeg pieten of Zwarte Piet en daarnaast kan je wat persoonlijke gegevens achter laten zoals de naam, leeftijd, lievelingseten. Ook is het mogelijk om extra personen toe te voegen. Denk hierbij aan een broertje, zusje, vader, moeder, opa, oma, etc. Tot wel 8 personen. Ontzettend leuk dus als je met een select groepje dit leuke feest gaat vieren. Tot slot kan je eigen foto’s toevoegen en een verstopplaats van de cadeaus. Deze worden zichtbaar in ‘Het grote boek’ van Sinterklaas. Hieronder delen wij graag de uitleg.

Video van Sint

Winactie

Super trots mogen wij een video verloten onder onze volgers. Het wordt een last minute winactie. Morgenavond maken wij de winnaar bekend zodat de video op tijd bij je thuis zal zijn.

Wat moet je doen om kans te maken?
– Like onze Facebookpagina Kinderfavorites
– Like het bericht
– Tag zoveel mogelijk andere mama’s. Elke tag is een extra winkans
– Volg ons op Instagram Kinderfavorites

LET OP: om kans te maken moet je aan alle volwaarden hebben voldaan!

 

Meer informatie? Over bestellen, prijzen, etc. vind je via onderstaande link:

 

Meer info over de video vind je HIER!

3 Comments on Video van Sint + Winactie

  1. Dat is op het nippertje! Maar wat zou het leuk zijn om pakjesavond te beginnen met deze video, wat zullen mijn twee kinderen en hun neefje en nichtje verrast zijn. Ben erg benieuwd naar hun reacties!

  2. Ik doe heel graag mee voor mijn meiden. En dit jaar omdat het een raar jaar is willen we opa en oma ook meenemen in de dvd. Ik ga duimen en hopen voor mijn meiden.

  3. Zo leuk voor mijn kleinkinderen nu Sinetrklaas niet thuis op bezoek kan komen

Comments are closed.