Bij Kinderfavorites hebben we een zwak voor dino’s. We hebben daarom stiekem alvast besloten dat Liam fan is van dino’s. In feite is hij nog te klein om echt een specifieke voorkeur te hebben, maar wij vinden het gewoon zo leuk om een thema voor zijn speelgoed en kinderkamer aan te houden. Van de “Ontdek de Dino’s Electro Wonderpen” werden wij dan ook spontaan erg vrolijk. Speelgoedtip: Ontdek de Dino's met electropen van Jumbo. Aanrader voor jongenscadeau en voor de sinterklaas en kerst.Om ook jou en je kleine dinoliefhebber enthousiast te maken, vertellen we je graag meer over dit educatieve speelgoed én geven we gratis een exemplaar weg onder onze trouwe volgers.

Ontdek de dino’s: Leer alles over dino’s, kleuren en vormen!

Ontdek de Dino’s Electro Wonderpen is een leerzaam en leuk spelletje voor kinderen tussen de 2 en de 5 jaar. In het spel moet het kind meerdere vragen beantwoorden. Het goede antwoord wijst hij met de wonderpen aan op het spelbord. Zodra een vraag goed beantwoord is, gaat er een lampje branden en klinkt er een leuk muziekje. Via het spel leert je kind de verschillende soorten dino’s, kleuren, vormen, silhouetten, overeenkomsten en verschillen te herkennen. Naast dat de nieuwsgierigheid van je kind geprikkeld wordt, oefent hij zijn fijne motoriek door met de pen te werken.

LEES OOK: Schoencadeautjes voor jongens!

Meer dan 90 vragen

De Dino’s Electro Wonderpen bevat 12 grote kaarten met meer dan 90 vragen. Met dit spel zijn jullie dus wel eventjes zoet. Doordat de antwoordvakjes vrij groot zijn, is het spel ook geschikt voor de allerkleinsten. Tot slot is Electro voor ons echt jeugdsentiment. Wij hebben vroeger ook heel wat uurtjes met de wonderpen gespeeld. Deze hippe uitvoering met dino’s is wat ons betreft dan ook een leuk verjaardagscadeau of een perfect cadeautje voor de komende feestdagen. Uiteraard is de wonderpen zowel voor jongens als voor meisjes een geschikt cadeautje!

Win de Dino’s Electro Wonderpen!

Onder onze volgers mogen wij één exemplaar van de Dino’s Electro Wonderpen verloten. En omdat we dit jaar extra vroeg onze inkopen voor de feestdagen moeten doen (vanwege de langere levertijd bij veel webshops) kun je het spel natuurlijk ook direct aanschaffen via deze link!

 

Meer informatie vind je HIER!

 

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg ons op Instagram @judith.denouden, @kinderfavorites en @jumbogames
  • Like de foto en tag zoveel mogelijk andere mama’s, oma’s, tantes, vriendinnen, etc. Iedere tag in een aparte regel is een kans
  • Extra kans? Deel het bericht in je stories op instagram