Hoe staat het er bij jullie voor met me-time? Staat dit ook altijd op jouw to-dolijstje maar komt het er maar niet van? Lees dan zeker dit artikel met de filmtip over “De Matchmaker”. Deze hartverwarmende feelgoodfilm is echt een aanrader. Ennuh … Wij mogen kaartjes weggeven! Zeker de moeite waard om verder te lezen, dus

Filmtip: De Matchmaker

Of je hier nu voor moederdag naartoe wilt, lekker met een vriendin op stap gaat of met je hunk, het kan allemaal. Voor ons thuis is de film extra leuk omdat Kaapstad er volop in beeld komt. Maar we gaan ook gewoon graag naar de film.

Het verhaal

Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promovideo maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder? Chris maakt stiekem een filmpje over Marja, maar wanneer dat online komt, stromen de reacties van mannen binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan. En zo belanden ze in allerlei gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter tot elkaar brengen. En voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek…

Alvast een voorstukje zien? 

 

Winactie

Wie jarig is trakteert! Vandaag mag ik 35 kaarsjes uitblazen. En extra leuk dat ik 2 kaartjes van deze film mag weggeven over onder andere onze favoriete bestemming Kaapstad.

Hoe maak je kans?

Wat moet je doen om kans te maken?
? Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine.
? Like dit bericht.
? Tag iemand met wie je graag naar deze film gaat.
? Delen vergroot je winkans.

3 Comments on Filmtip: De Matchmaker + winactie

  1. Deze film zou ik graag met een goede vriendin gaan bekijken! Hier houden we wel van. Altijd gezellig en alweer veel te lang geleden een biosavondje.

  2. Alsnog Gefeliciteerd. Lijkt me zo’n leuke film.
    Ik ga mijn biosmaatje taggen op Facebook

Comments are closed.