Jippie, het is vakantie. En met zonnig weer besluit je met manlief en kids naar het strand te gaan. Maar wat neem je nou mee in je tas? Naast handdoeken, zonnebrand en wat versnaperingen is het ook wel echt een must om leuk strandspeelgoed mee te nemen. Maar wat is nou leuk? We kennen allemaal het schepje en emmertje, maar er moet toch nog veel meer leuks zijn? 

Ik ben er inmiddels wel achter dat speelgoed misschien wel net zo belangrijk is als de handdoek. Dus vandaar dat ik op zoek ging naar een aantal toppers want jouw kleine spruit gegarandeerd veel speelplezier zal geven.

5x Strandspeelgoed

Met deze roller heeft jouw kleine spruit gegarandeerd uren speelplezier. Je maakt hier namelijk de leukste figuren en vormen mee in het zand. Je koopt hem hier voor €3,50.

strandspeelgoedVormen doen het al generatie op generatie goed. Daarom mocht deze set ook niet ontbreken in dit rijtje. Je koopt hem hier voor €3,00.

En een stranddag is pas echt compleet met deze fleurige Beach ball set. Je koopt hem hier voor €26,00.

strandspeelgoedOok een frisbee is een traditie voor velen om mee te nemen naar het strand. Licht in gewicht en voor verschillende leeftijden leuk om mee te spelen. Je koopt deze Jip en Janneke frisbee hier voor €4,00.

Deze glitterbal is niet alleen leuk om mee te spelen hij is ook nog een ware eye-catcher. Je koopt hem hier voor €29,95.

Winactie

Naast speelgoed is zonnebrand net zo belangrijk om mee te nemen. Daarom mag ik onder onze trouwe volgers een set delen van Naïf, een zonnebrand én aftersun!

Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en Naïf
  • Like het bericht
  • Vertel waarom jij kans wilt maken (taggen mag)
  • Delen vergroot je winkans

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Naïf

 

5 Comments on 5x Strandspeelgoed + winactie naïf

  1. Heerlijke producten! Over een paar weken gaan wij voor het eerst met zijn drietjes op vakantie naar de zon! Dus dit komt goed van pas!

  2. Bij ons gaat zonnebrand er heel snel doorheen verblijven namelijk om en om in NL en Lanzarote. Deze zonnecrème hebben we nog nooit gehad en zou het heel graag willen uitproberen. Ik doe dus graag mee met de winactie?

  3. Hopelijk komt die zon nog! We blijven positief, en dan kunnen we het goed gebruiken. Naïf heeft sowieso hele fijne producten, dus ik doe graag mee!

Comments are closed.