Wanneer Bing op tv hier thuis voorbij komt, begint Liam te stralen. Het vrolijke konijntje maakt duidelijk iets positiefs bij hem los. Ook Olivia is groot fan van deze serie. Extra leuk om dan ook met hun en onze volgers te kunnen delen dat er nu ook een leuke film draait op het grote doek. En dat is nog niet alles, wij mogen namelijk zowel kaartjes als een groot Bing pakket weggeven. Lees daarom snel verder. 

Kinderserie Bing is nu op het grote doek te bewonderen! Ook mogen wij een te gek prijzenpakket weggeven. Lees daarom snel verder.

De Emmy Award-winning tv-serie is razend populair bij jonge kinderen en de avonturen van dit vrolijke konijntje worden dan ook massaal gevolgd via tv, YouTube en social media. Speciaal voor de feestdagen verschijnt er nu een kerstspecial van bijna een uur, die vanaf 25 november in de bioscoop zal worden vertoond. Het perfecte peuteruitje voor de komende feestdagen én de koudere dagen wat ons betreft.

Bing’s kerstfeest en andere verhalen

In ‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ zijn, naast Bing, natuurlijk ook zijn vriendjes Sula, Panda en Flop van de partij. Daarnaast maken we kennis met Nicky, het superschattige neeftje van Sula. In deze gezellige bioscoopspecial maken Bing en zijn vriendjes allerlei leuke dingen mee. Zo gaan ze naar het bos om boombladtekeningen te maken en geven Bing en Sula een spannende poppenkastvoorstelling. Maar natuurlijk zijn er ook speciale kerstverhalen, want kerst, het is een Bing-ding! Zo gaan we samen cadeautjes openmaken. Bing wil héél graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar zal hij deze ook krijgen? En ja, dan moet het eigenlijk wel gaan sneeuwen…..

Herkenbare situaties van Bing

De driejarige Bing beleeft samen met zijn vrienden Sula, Panda en Flop de leukste avonturen. Het konijntje maakt voor iedere peuter herkenbare momenten mee, zoals het verliezen van je lievelingsknuffel of leren dat het veel leuker is als je je speelgoed deelt met anderen. Bing wordt niet verlegen tijdens enge of moeilijke momenten, maar zoekt juist een open en eerlijke manier om ermee om te gaan. Bing stimuleert hierbij fantasie en creatieve probleemoplossende vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden zoals vriendschap, samenwerken en zorgen voor elkaar. De populaire Emmy Award-winning tv-serie is dagelijks te zien bij Zappelin en Ketnet. Daarnaast is hij erg populair op social media, met ruim 341.000 volgers op Facebook en Instagram, en wereldwijd meer dan 272 miljoen kijkuren op YouTube.

Trailer

Winactie bioscoopfilm Bings kerstfeest

Wij mogen maar liefst 2 prijzen weggeven, namelijk 2 kaartjes en een enorme goodiebag. Deze bestaat uit:
Een leesboekje “Bing in de sneeuw” , raamstickers, een knuffel (Flop of Sula), een poppetjesset (Bing&Flop of Sula&Amma) en Bing-oren, en dat alles verpakt in een leuke stoffen Bing-tas.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like en deel het bericht op Facebook
 • Tag zoveel mogelijk andere mensen die deze prijzen ook willen winnen
 • Laat in de reacties op dit artikel weten of je kans wilt maken op de kaartjes of de goodiebag

Inmiddels zijn de winnaars bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

Andere filmtips

OOK LEUK: Filmtip “Diep in de zee”

OOK LEUK: Filmtip “Dummie de Mummie”

49 Comments on Kinderserie Bing is nu op het grote doek te bewonderen!

 1. Wauw! Wat een toffe prijzen. Mijn zoontje Manoah is een echt Bing-Fan. Zusje Marah kijkt er soms ook naar maar heeft nog niet zo’n grote spanningsboog ;-). Ik zou héél graag de Goodiebag willen winnen. Daar kunnen ze beide heerlijk mee spelen, lezen, knuffelen. Ik ga duimen!!

 2. Mijn zoontjes van 3,5 en bijna 2 jaar zijn dol op de avonturen van Bing. Een coronaproof uitje naar de bioscoop, rons Kerst, zou super leuk zijn! ??

 3. Ooohhhhh superleuk! Mijn meisje van 2 jaar is helemaal gek van Bing. Ik doe heel graag mee voor de goodiebag

 4. De goodiebag voor mijn zoontje van 2,5 die helaas veel kwakkelt met zijn oortjes en Bing is zijn grote vriend!:-)

 5. Oh dat zou leuk zijn voor mijn dochtertje! We hebben de peuterochtend waar we kaartjes voor hadden gemist door corona.

 6. Onze zoon Teun is 7 jaar, dat lijkt misschien wat oud voor Bing, maar Teun heeft autisme en is in sommige dingen nog heel jong. Al jaren kijkt hij naar Bing en heeft veel taal geleerd van deze leuke filmpjes!
  Graag de goodiebag 🙂

 7. Mijn kleinkinderen zijn gek op Bing! Zou dus geweldig leuk zijn om een goodiebag te winnen!

 8. Super leuk! Ik wil heel graag de filmkaartjes voor mijn kleine Bing fan winnen.

 9. Wat leuk! Ik doen mee voor de filmkaartjes voor mijn dochter van 3 jaar.

 10. Ohhh super leuk, want Bing is een Dixon-ding. Ons zoontje is helemaal gek op Bing en kent ondertussen alle verhalen al uit zijn hoofd. We hebben de film al gezien dus de goodiebag zou een hele leuke verrassing zijn!

 11. Ik doe heel graag mee voor de bioscoopkaartjes, zodat ik samen met mijn jongste boefje naar de film kan! Een van de weinige uitjes die we Corona-proof kunnen doen ❤️

 12. Super leuk voor de kleinste graag, helemaal verzot op bing en zijn vriendjes. Goodiebag zou leuk zijn, maar de film ook ?

 13. Voor ons kleine ventje zou dit wel super zijn, helemaal verzot op bing en zijn vriendjes.
  Graag goodiebag, Maar kaartjes voor de film zijn ook leuk ?

  • Jaaa, ik ga al met mijn zoontje naar de film, hoe leuk als hij nog een af goodiebag kan winnen van zijn favoriete karakter. Ik doe mee voor mijn zoontje anthony. En mama kijkt het stiekem leuk mee vanwege de herkenbare situaties.

 14. Graag de goodiebag! We hebben Bing hier graag over de vloer!! M’n zoon noemt hem Konijn en kijkt met open mond naar al z’n avonturen.

 15. Ik doe graag mee voor de kaarten! Met mijn jongste zoon naar deze film is een echt moment van quality-time samen?

 16. Wat leuk! Mijn dochter van 3,5 jaar is dol op Bing. Ze is nog nooit in de bios geweest en verras haar daar graag mee.

 17. Oh, wat een super leuke actie! Onze kinderen zijn gek van Bing en zouden de film geweldig vinden.

 18. Dat zal mijn meissie Faya May ❤️ van bijna 2,5 jaar oud helemaal geweldig vinden! Met Bing en zijn vriendjes kan ze uren zoet zijn?. En dan zal ze zeker geweldig vinden om samen met mama voor de 1e keer naar de film ? gaan en dat ziet ze haar beste vriend, hoe leuk?. Fingers crossed ??

 19. Heel graag de goodiebag voor onze jongste dochter Romi van 17mnd. Zij is een echte bing fan. De film gaat voor haar te lang duren. Dus daar gaat haar grotere zus naar toe met oma. Dus dit zal voor haar heel erg leuk vinden want ze kan echt niet zonder bing. Elke dag kijkt ze er wel naar. We gaan duimen

 20. Ik zou heel graag de goodiebag winnen voor mijn kleinzoon Dixon. Hij vindt Bing helemaal geweldig. Hij is ook al naar de film geweest

 21. Ik zou graag de goodiebag willen winnen voor mijn lieve vriendinnetje Lizz! Zij is groot van Bing! Lekker luisteren naar het verhaaltje voorgelezen door haar lieve moeder en ondertussen knuffelen met de knuffel❤

 22. Ik zou heel graag willen winnen voor mijn lieve neefje Noah van net 2 jaar ?. Als hij s’ochtends opstaat (5.30) is het eerste wat hij zegt “Bing”! Hij is een enorme Bing fan. Denk ook dat hij door het dolle heen zou zijn bij het winnen van deze mooie prijs.

 23. Zou geweldig zijn voor mijn dochter Nikki. We waren afgelopen zondag naar de club van sinterklaas en hier zag ze de poster van de film Bing’s kerstfeest. Ze vroeg heel lief mama mag ik daar met papa heen ❤

 24. Oh dat zou ontzettend leuk zijn om te winnen voor mn zoontje van bijna 3 (28dec). Hij is groot Bing fan en dit is een super leuke film voor de 1ste keer naar de bios!

 25. Met plezier wil ik maar al te graag een kansje wagen voor mijn kleindochter Lilli die een grote fan is van BING.

 26. Mijn neefje is groot Bing van! Een goodiebag zou hij fantastisch vinden!!!!

 27. Ik wil heeeel graag de kaartjes winnen, zodat ik met de kindjes gezellig deze leuke film kan gaan kijken! Na een rot periode, gun ik dit ze zo!!

 28. Mijn kleine meid is een echte Bing fan. Haar zou ik hier natuurlijk graag mee willen verrassen!

 29. Dat ie best een moeilijke keus. De goodiebag ga ik voor want daarmee kunnen we lekker spelen binnen als het buiten koud is. Alles is hier Bing voor mijn dochtertje van 3: ‘Bing is mijn lievelings’

  • Doe graag mee voor? Top Fan Riley ?van anderhalf jaar oud .
   Loopt graag mee voor de goodie bag
   Hij is nog te klein voor de film. Hij vind Bing helemaal GEWELDIG.
   Ontzettend leuk dat jullie dit cadeau doen ???

Comments are closed.