De zomer is begonnen! Wat hebben we al een hoop heerlijke dagen gehad! Genieten in de zon, op het strand, lekker buiten leven. En dat doen we graag met toffe slippers aan onze voeten. Ken jij de Freedom Moses slippers al? 

Freedom Moses Slippers

Allereerst, wat een geweldige slippers! Ik was direct verliefd. Ze zijn verkrijgbaar in alle maten, dus geschikt voor man, vrouw en kids. Bovendien komen ze in héél veel kleuren. In Nederland worden ze nog niet op heel veel plekken verkocht, maar het worden er wel steeds meer. Ik kocht voor mijzelf afgelopen jaar de Sunny en Parma Freedom Moses bij Koekwaus, overigens een te gekke shop met een prachtig aanbod van schoenen, kleding en woonaccessoires. Er zijn topmeiden werkzaam en je krijgt er een super service!

Voor kids zijn de slippers in beperkte kleuren verkrijgbaar bij Toddlers and Tees en Wonder for Kids. Hopelijk zijn ze binnenkort bij meer verkooppunten en in meer kleuren beschikbaar!

Freedomoses slippers voor volwassenen en kinderen

The story behind Freedom Moses

De Freedom Moses slippers zijn gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk plastic én ze zijn ook nog eens diervriendelijk! Ze zijn superpraktisch in gebruik en je kunt ze zelf even met wat zeep en een spons wassen. De slippers ruiken bovendien naar melk en honing, jammie! Zodra je de verpakking openmaakt, ruik je het al. Een bijkomend voordeel is dat je voeten ook lekker blijven ruiken!

OOK LEUK: Badslippers met regenboog

Alle slippers hebben overigens heerlijke namen: Sunny, Tropicool, Lagoon, Miami, Turtle, Sashimi, Candy en Safari. Dan wil je toch gelijk met vakantie?!

Freedom Moses badslippers

Sarah, de dame achter het merk kwam na jaren werken in de fashionindustrie weer terug in Tel Aviv. Daar komt de naam Moses vandaan. Zij creëerde een cool, fris en comfortabel merk. Ieder seizoen zullen er nieuwe kleuren en prints beschikbaar zijn en hopelijk is er dus snel meer keuze hier in Nederland!

Freedom Moses

Happy Summer!

 

Liefs, Joene