Zoals ik al eerder aangaf, vind ik het leuk om zo nu en dan een toffe webshop in de spotlights te zetten. Vandaag is ByKels aan de beurt, een webshop gerund door een jonge vrouw met te gekke items voor kids!  

ByKels

ByKels volg ik al een tijd via Instagram en ze valt op door de prachtige items die ze grotendeels zelf maakt. Heel tof vind ik dat. Ze volgt haar hart en runt de shop met heel veel liefde. Daarom doe ik vandaag met Kelsey, de dame achter ByKels, een leuke Q&A!

ByKels

 

Q&A

Vertel eens kort over jezelf, wie ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Kelsey Bijlsma, 22 jaar en woonachtig in Heemskerk met mijn ouders en broer. In 2015 ben ik afgestudeerd als modemaatkleding-specialist niveau 4. Sinds ik ongeveer 5 jaar was, droom ik al over een baan in de mode en dan het liefst kinderkleding. Waar de passie voor kinderkleding vandaan komt, zou ik echt niet weten, maar dat ik er blij van word is iets dat zeker is! Op 16 februari 2016 heb ik mij ingeschreven bij de KVK en sindsdien groei ik elke dag en leef ik echt mijn eigen droom.

Hoe is de naam ByKels ontstaan?

Ik heb mij ingeschreven met de naam KELS. Zo noem ik het zelf ook nog steeds, maar omdat ik mij in een opwelling heb ingeschreven en ik ook echt geen idee had dat ik in april een webshop zou openen, had ik er natuurlijk niet bij stilgestaan dan ik een domeinnaam zou nodig hebben. KELS bestond al, dus is het http://www.bykels.nl geworden. In het begin twijfelde ik erg over het woordje by, want dat zie je tegenwoordig erg veel. Maar hoe verder ik nu ben, hoe leuker het eigenlijk wordt, haha!

ByKels

Inspiratie en kracht

Wie of wat is jouw inspiratiebron?

Ik moet eerlijk zeggen, een echte inspiratiebron heb ik niet. Zelf ben ik een onwijze fashionaddict en ik hou ook enorm van kleuren en verschillende stijlen combineren. Ik denk ook dat ik daar een beetje mijn inspiratie vandaan haal. In april komt mijn vierde collectie uit en je ziet er eigenlijk steeds meer een lijn in terugkomen. Op afgelopen collecties ben ik ook supertrots, maar het was van alles wat. En die eigen stijl die ik daarin miste, ga ik nu steeds meer vinden.

Wat is de kracht van ByKels?

De kracht van ByKels is volgens mij dat ik uit het niets ben begonnen en daarom alles zie als een uitdaging. Vaak als je een bedrijf begint, stel je een plan op en denk je er van te voren goed over na. Nou, dat was dus bij mij niet het geval, haha! Dus eigenlijk leef ik sinds twee jaar een beetje in een droom en daar kan ik veel kracht uit halen. De laatste tijd haal ik mijn grootste kracht uit de klantenkring die ik in twee jaar heb opgebouwd! Wat is social media toch leuk! Ik heb superveel mensen leren kennen en er zelfs een paar hechte vriendschappen aan overgehouden. Ik denk dat het gewoon dit alles bij elkaar is!

ByKels

Heb jij naast ByKels ook nog een andere baan?

In maart 2017 heb ik mijn baan opgezegd om mij volledig op ByKels te richten. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad van deze beslissing.

Goals en favorieten

Wat zijn jouw goals voor de toekomst?

Het lijstje met goals groeit met de dag en ik kan daar ook uren over nadenken. Tot op heden maak ik alles nog zelf met behulp van een aantal naaisters. Hier gaat in de toekomst een grote verandering in komen. De plannen zijn er al!

Wat is jouw favoriete item van afgelopen seizoen?

Mijn favoriete item is toch wel het dots jurkje geweest, een item waar ByKels bij velen erg om bekend staat. Maar ik denk dat mijn echte favoriete item nog moet komen, namelijk in de nieuwe collectie! Het is een ontwerp waar ik zelf helemaal dol op ben en dat ook echt mijn stijl uitstraalt!

ByKels

Wanneer komt de nieuwe collectie uit?

Begin april gaan we live! De komende tijd gaan we een aantal sneak peeks eruit gooien, dus houd mijn socials in de gaten. Het wordt echt tof en ik word er heeeel blij van! Oh, en hou zeker ook de pagina van Onlinelifestylemagazine in de gaten voor een leuke giveaway zodra de nieuwe collectie uit is!

Volg ByKels via Facebook en Instagram!

 

Liefs, Joene