Ben jij een mama die helemaal los gaat op de kleding van de kids? Hou jij van shoppen en twinnen? Dan heb ik een superleuk nieuwtje voor jou: namelijk een nieuw Deens fashion merk wat sinds dit jaar te koop is in Nederland! Het merk bestaat al sinds 2008, maar is vanaf nu ook hier te koop middels het homeshopping concept. MILK Copenhagen, nice to meet you! 

MILK

MILK Copenhagen

Designed kleding voor de moderne vrouw en (haar) kids. Bohemian, romantisch, simplicity, speelse grafische prints, elegant, urban en oog voor detail. Lichte materialen in combinatie met velour, knit en leer. Een flow met jouw persoonlijke style!

MILK

Zoals eerder gezegd is dit prachtige fashion brand te koop middels het homeshopping concept. Een Shopping Advisor van MILK komt bij jou thuis en neemt de gehele collectie mee, jij als host nodigt vriendinnen, collega’s en buren uit en zo kun je onder het genot van een kop koffie of lekker wijntje shoppen voor jezelf en de kids!

MILK

MILK

Hygge

Bij MILK hecht men veel waarde aan “Hygge”, in het Nederlands zou je dit kunnen omschrijven als gezellig of knus. Tegenwoordig kun je heel veel online shoppen, maar laten we eerlijk zijn dat kan soms best een beetje saai zijn. Aangezien Denemarken een land is met relatief weinig inwoners gezien de oppervlakte, is het concept homeshopping heel populair. Op deze manier ben je een gezellige avond bij elkaar en kun je alle items voelen, passen, kopen voor jezelf en de kindjes.

MILK

MILK

MILK

 

Shopping Advisor Milk Copenhagen

En dan nu het tofste nieuwtje ever! Ik, Joene, ben samen met mijn zusje Floor Shopping Advisor voor MILK geworden! Zo tof! De oproep dat men Shopping Advisors zocht, kwam ik tegen via Kindermodeblog, ik las deze en was verkocht! Het is allemaal heel snel gegaan, want een week na die oproep zou al een Kick-off meeting plaatsvinden en nog een week later de Launch van MILK. Maar we made it! We hebben een prachtige collectie thuis hangen en komen daarmee graag naar je toe! Wij werken vanuit Nieuwkoop en zijn dus actief in die regio, perfecte locatie dichtbij de Randstad.

MILK

MILK

Hoe organiseer ik een MILK party?

Ben jij enthousiast over het merk, vind je het leuk om een gezellige middag of avond te organiseren? Word dan host voor MILK. Jij als host nodigt een leuke club dames uit bij jou thuis, verzorgt een hapje en drankje en wij komen naar jou toe met de gehele collectie. Je kan alle items voelen, passen en bestellen via ons. Jij als host krijgt uiteraard een bedankje in de vorm van een korting. En alle dames die op een social shopping event een bestelling plaatsen, krijgen een korting op verzendkosten (6 euro naar NL) en gratis boven de 150 euro + een MILK Shopper kado! Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op via jvj@milkcopenhagen.com.

MILK

 

Uiteraard hebben wij een instagram page waar wij dagelijks leuke stijlen delen met jou! Om ons hier te volgen klik hier. Wil je op de hoogte blijven van events, like dan de Facebook pagina hier.

 

Liefs, Joene