So let’s chill for a minute with Freedom Moses! Unisex, mooi en ze lopen heerlijk! Wat willen we nog meer voor onze kids? Daarom werden wij zo blij van deze badslippers. Voor deze samenwerking hebben Bandy Button en Moses de handen in elkaar geslagen. Best goed gelukt, toch?! Lees snel verder voor meer info. 

>> LEES OOK: Freedom Moses slippers 

Badslippers Freedom Moses

Unisex, mooi en deze badslippers lopen heerlijk! Wat willen we nog meer? Voor deze samenwerking hebben Bandy Button en Moses de handen in elkaar geslagen.Deze unisex beige slippers met all-over regenboogprint maken de outfit van jouw little legend compleet. De Moses slippers zijn van een duurzame en milieuvriendelijke kunststof gemaakt. Iets wat wij bij Kinderfavorites graag een warm hart toedragen. En een van onze vernieuwde speerpunten. Deze slippers zien er niet alleen cool uit, ze zijn ook waterdicht, makkelijk schoon te maken en hebben een geur van melk en honing. Dus nooit meer stinkende voetjes! :-)). En zodra je de verpakking openmaakt, komt de heerlijke geur je al tegemoet. Wij zijn al enthousiast, jij ook?

Ze zijn al verkrijgbaar vanaf maat 24/25 bij Toddlers and Tees

Over Freedom Moses

De Freedom Moses slippers zijn gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk plastic én ze zijn ook nog eens diervriendelijk! Ze zijn superpraktisch in gebruik en je kunt ze zelf even met wat zeep en een spons wassen. De slippers ruiken bovendien naar melk en honing, jammie! Zodra je de verpakking openmaakt, ruik je het al. Een bijkomend voordeel is dat je voeten ook lekker blijven ruiken! Inmiddels hebben zowel Olivia als ik een paar weten te bemachtigen en ze lopen echt als pantoffels, heerlijk!