Met dit mooie weer is het weer tijd voor leuke jurkjes. Het liefst in een leuk kleurtje of met leuke print en het moet vooral luchtig zijn. En laten we nou net midden in de sale zitten. Komt dat even goed uit! Want van leuk shoppen voor mooie prijsjes worden we allemaal heel blij toch?! Ik selecteerde voor je little girl een paar toppers in de sale of al scherp afgeprijsd! 

Maar van een aantal is nog een beperkte hoeveelheid dus wacht niet te lang..

Leuk geprijsde jurkjes

jurkjesDit confetti jurkje maakt zowel mama als je dochter heel erg blij. De vrolijkheid straalt er vanaf. Je koopt hem hier voor €14,95.

jurkjesBij de Hema kan je niet alleen voor de perfecte pompers terecht maar ze hebben er ook leuke kinderkleding van goede kwaliteit. En bovenal zijn ze vaak scherp afgeprijsd. Dit jurkje bijvoorbeeld koop je hier voor €10,00.

jurkjesEn ook dit vrolijke jurkje van de Hema koop je hier voor €10,00.

jurkjesSinds mijn bezoek aan Pr4kids ben ik nog enthousiaster geworden over de Zeeman. Ze hebben voor leuke prijsjes mooie kleding. En ook voor jurkjes ben je hier aan het juiste adres. Zo koop je deze jurk met Mini Mouse hier voor €3,99.

jurkjesDit jurkje vond ik klassiek maar ben ervan overtuigd dat hij elk meisje mooi zal staan. Hij is zowel in het blauw als in het wit verkrijgbaar. Je koopt hem hier voor €6,99.

3 Comments on Het is weer tijd voor leuke jurkjes

Comments are closed.