Eerder dit jaar schreef ik al een blogpost met zomeroutfit-inspiratie voor jongens en meisjes. En nu de zomer voorbij is, de herfst echt zijn intrede heeft gedaan en het buiten winderig en fris is, vond ik het tijd voor wat winteroutfit-inspiratie. Ik neem je mee in de kast van Otis! 

Een kijkje in de kast van Otis; winteroutfit-inspiratie

De winter in Nederland kan behoorlijk koud zijn, maar voor ik overga op de echte winterkleding (lees: halve skipakken, haha), doen wij het vooralsnog met de leuke wintercollecties van diverse merken. Gewoon een goede lange broek, shirts met lange mouwen, truien, leuke sokken en stoere boots! De perfecte winteroutfit!

En over boots gesproken, ik kocht een paar stoere laarzen voor Otis bij Zara. Echt leer en voor een mooie prijs, namelijk € 35,95. Je shopt ze hier. De laarsjes hebben naast de veters ook een rits, dus ze gaan gemakkelijk aan en uit!

winteroutfit

En met het schrijven van deze blog keek ik nog even bij de schoenen voor jongens en ontdekte ik deze leukerds! Wat een toffe schoenen voor als het straks echt koud is. Het zijn high top sneakers van technische stof en ze zijn helemaal gevoerd. Ze kosten maar € 25,95 en zijn verkrijgbaar in kaki en blauw. Hup, gelijk besteld!

winteroutfit

Naast schoenen kocht ik ook T-shirts met lange mouwen en een leuke broek bij Zara, wederom voornamelijk van de Capsule Collection.

winteroutfitwinteroutfit

Favoriete merken

Als jullie mij een beetje volgen hier bij Onlinelifestylemagazine of via mijn instagram, weten jullie wat mijn favoriete merken zijn. En ook voor de winter heb ik van diverse merken leuke items gescoord! Zo bijvoorbeeld deze toffe trui van Mini Rodini!

winteroutfit

En deze stoere trui van het Deense merk Bang Bang Copenhagen.

winteroutfit

 

En last but not least natuurlijk Mingo. Ik ben echt groot fan van Mingo. De kwaliteit is top, ze hebben prachtige stoffen en het is echt met elk ander merk te matchen! Van de nieuwe collectie kocht ik een heerlijke jogger in een prachtige emeraldgroene kleur en ik combineerde deze met een trui van Mini Rodini. Deze is van de oude collectie en heb ik een aantal jaren terug voor Yuna gekocht. Wie wat bewaart, heeft wat, zullen we maar zeggen!

winteroutfit

En Bergstein laarsjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken! Wij hebben ze in het geel en blauw!

Hieronder combineer ik de striped Mingo jogger met een longsleeve van de Capsule Collection van Zara en stoere Vans sneakers! Wat vind jij van deze leuke set?

winteroutfit

 

Om de echte kou te trotseren, hebben we natuurlijk nog een leuke winterjas nodig. Ook deze kwam ik tegen bij de Capsule Collection van Zara. Ik viel gelijk voor de toffe kleur van deze jas! Je shopt deze hier voor € 42,95.

winteroutfit

Voor meer winterjassen inspiratie, check onze eerdere blogpost!

Vind je het leuk om meer van mij te zien? Volg mij dan hier op instagram!

Liefs, Joene

 

Fotocredits: Joene & Zara