Iedereen kent de populaire Tipi-tenten. Misschien heb je er zelfs wel eentje in huis? Tegenwoordig komen er echter ook hele leuke speelhuizen voorbij. Zo spotten wij het speelhuisje van Childhome, om van te watertanden! Lees snel verder en ontdek waar je het koopt. 

Tip: speelhuisje Childhome

Jouw kleine spruit zal uren speelplezier beleven in dit grote katoenen speelhuis van Childhome. Het speelhuisje is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten, dus dat hoeft geen excuus te zijn wanneer je twee linkerhanden hebt ;-). Het katoenen doek maakt het net echt! De raampjes waar je kan doorkijken en de deuropening maken het speelhuisje helemaal af. Ideaal om samen met de vriendjes te spelen, gezellig te lezen, te rusten … Wij worden hier heel hebberig van en zijn het huisje stiekem al een beetje aan het inrichten. Je koopt het hier voor €119,95.

>TIP: Wij zijn ook actief op YouTube. Elke zondag komt hier een vlog online. We vinden het leuk als je ons hier volgt. Abonneren kan hier, dan word je op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe video online komt.