Is jouw kleintje ook zo’n fan van keukentje spelen? Dan hebben we nu een hele leuke tip voor je. Dit speelkeukentje is compact, mooi om te zien en van alle gemakken voorzien. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Compact speelkeukentje

speelkeukentjeKoken is leuk, zowel voor jong als oud. En hoe leuk is het dan als je dit kunt doen met een mooi speelkeukentje? Dit keukentje is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het een klok, een gootsteen, een gaspit, een plankje om het peper- en zoutsetje neer te zetten en meer. Het is gemaakt van degelijk hout en daardoor makkelijk af te nemen met een doekje. En dat laatste vind ik zelf altijd wel heel erg praktisch.

Een bijkomend voordeel is dat het keukentje erg compact is. Dat is handig wanneer je het mee op visite wilt nemen of als je bijvoorbeeld thuis niet heel veel ruimte hebt. Of als je gewoon naar iets leuks op zoek bent dat niet je halve huiskamer vult. Je kunt er vele kanten mee op. Het speelkeukentje is van het merk Kids Concept en je koopt hem hier voor €64,95.

>> LEES OOK: OOTD Girls

Nu hoef jij alleen nog te bedenken welk recept of gerecht jij wilt bestellen! 😉