September Musthaves!

Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘September Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij Doctor Squish, Janod en Liewood. Maar er zijn meer musthaves. En net als vorige maand weer een tof vloerkleed voor de kinderkamer die mag niet in dit rijtje ontbreken. 

September Musthaves

Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier. Spel The Thief | September musthavens bij Kinderfavorites
  1. Dit spel is voor ons een beetje jeugdsentiment maar dan in een modern jasje. Wij speelde altijd ‘boefje’ met items uit de woonkamer. We haalden dan een voor een iets weg en dan moest de ander raden wat er ontbrak. Dit spel is in een moderne uitvoering van mooi hout speelgoed. En niet geheel onterecht genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2022. Dit is de link.
  2. Een kaptafel voor meisjes is altijd een succes! En deze kaptafel van Djeco is ook nog een hartstikke mooi om te zien! Dit is de link ernaar.
  3. Ook dit speelgoed is genomineerd voor Speelgoed van het jaar verkiezing. En stiekem ligt hij al ingepakt klaar voor Olivia’s verjaardag eind september. Gelukkig leest zij mijn blogs nog niet en kan ik het hier ‘veilig’ delen. Doctor Squish is een mega hit op onder andere TikTok en Instagram met samen meer dan 1 miljard views! Dit is de link. 
  4. Liam is de afgelopen maanden helemaal fan van puzzels. Hij was al fan van dino’s dus dit is een mooie match. Ook de kwaliteit van Jonod speelgoed is heel goed. Dit is de link. 
  5. Dit boek is ieder jaar van een van onze favorieten. Een groot feest toen het Guinness book of record 2023 op de deurmat viel. Dit is de link. 
  6. Een badthermometer is een must te hebben voor elke ‘Newborn’ mom. Dit exemplaar is van Liewood. Dit is de link. 
  7. Een mooi een stijlvol speelkleed om deze shoptips af te sluiten. Dit is de link.