Nijntje, een lief klein konijntje! En hoe leuk zijn deze knuffels? Leuk als kraamcadeau of om voor jezelf aan te schaffen. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Lees snel verder in welke kleuren ze verkrijgbaar zijn en waar je ze koopt. Happy shopping!

LEES OOK: Een sneak peak van MILK Copenhagen

Nijntje, een lief klein konijntje!

Wie is er niet groot geworden met Nijntje? Of het nu gaat om kleding, speelgoed of boekjes, bij elk huishouden hangt er wel een herinnering aan. Maar ook vandaag de dag is Nijntje nog altijd razend populair. Denk aan de populaire boekjes, tv-series, speelgoed en meer. En volgens ons is dat niet zo verwonderlijk, want lieve Nijn blijft gewoon leuk, toch?!Nijntje

Deze knuffels waren liefde op het eerste gezicht. Je koopt ze bij A Lovely Box, één van onze favo shops.  

Verkrijgbaar in het roze, wit, grijs en blauw. Je koopt ze hier voor €16,95 per stuk.

Wij zijn aan het inventariseren waar we de komende maanden vooral over gaan schrijven en zijn dan ook heel erg benieuwd waarvoor jullie Onlinelifestylemagazine vooral bezoeken, hoevaak en wat jullie graag vaker zien terugkomen. Leuk als je dit met ons wilt delen. Dat kan onder dit artikel, op social media, maar ook via info@onlinelifestylemagazine.com. Heel erg bedankt alvast voor jullie input!