Eerder deze week deelde ik in een blogpost vijf leuke dekbedovertrekken voor girls. Vandaag zijn de boys aan de beurt! Zoek jij een stoer dekbedovertrek voor jouw zoontje? Lees dan gauw verder! 

5x stoere dekbedovertrekken voor boys

Een stoere jongenskamer heeft natuurlijk ook een stoer dekbedovertrek nodig! Om het jou een beetje makkelijker te maken, zet ik er vijf op een rij. Welke is jouw favoriet?

dekbedovertrekken

We beginnen met deze stoere Batmanvariant, want wie wil er nou geen superheldendekbed? Altijd goed voor de grote boys! Je shopt het hier voor € 24,99.

LEES OOK: 5x dekbedovertrekken voor girls

dekbedovertrekken

Mijn favoriet! Wat een stoer, maar ook kleurrijk design van Studio Ditte. Een dekbedovertrek met old school raketten voor alle jonge astronauten. Je shopt dit dekbedovertrek hier voor € 59,95.

dekbedovertrekken

Om in het spacethema te blijven: hoe leuk is dit dekbedovertrek met astronaut van Snurk! Om lekker te dromen, maar ook om spannende avonturen te beleven! Shop het hier in de sale voor € 45,95.

dekbedovertrekken

In de blogpost met dekbedovertrekken voor girls deelde ik deze leukerd in het roze. Er is echter ook een blauwe variant verkrijgbaar voor jongens. Shop deze hier voor € 24,99.

dekbedovertrekken

Last but not least, deze budgettopper! Zwart is helemaal hip, en dit dekbedovertrek past in elke stoere jongenskamer! Deze topper shop je bij Leen Bakker voor € 21,99.

Slaap lekker!

 

Liefs, Joene