Speelmatten zijn onmisbaar voor ieder huishouden met baby’s en/of jonge kids. De een gebruikt een boxkleed en de ander een ware speelmat. Deze heb je in alle vormen, maten en kleuren. Mistery Fly heeft een te gekke reeks speelmatten uitgebracht die je gezien móét hebben. Nu moet je alleen nog kiezen tussen de cactus, konijn of een papegaai. 

De nieuwe speelmatten van Mister Fly

De ‘oktober woonmaand’ is nog in volle gang. Reden te meer om weer een leuk interieurstuk uit te lichten! Ditmaal de nieuwe speelmatten van het Australische merk Mister Fly. Deze matten zijn een lust voor het oog, zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, voelen zacht aan en hebben toffe prints. De cactus, het konijn of de papegaai zal menig hart sneller doen slaan. Vanwege het ronde formaat is dit speelkleed ook perfect om in een tipi te leggen. Je kunt hier dus vele kanten mee op! Hij wordt geadviseerd voor kids in de leeftijd van 0 tot 3 jaar. Extra handig detail: er zit een koord rondom in verwerkt, waardoor je hem eenvoudig als opbergzak kunt gebruikt. Weer een pluspunt! 😉

>> LEES OOK: Outfitinspiratie

De speelmatten

De speelmat met konijnen koop je hier voor €57,95. En hoe gaaf is deze dan met cactussen? Stoer en stijlvol tegelijk, toch? Je koopt hem hier voor €57,95.

speelmattenDe mat met papegaai koop je hier voor €57,95.

Heb jij een speelmat in huis voor je kids? Heb jij hier veel plezier van gehad? Leuk als je dit met ons deelt. Wij zijn namelijk benieuwd!

1 Comment on De nieuwe speelmatten van Mister Fly

Comments are closed.