Wanneer je een baby- of kinderkamer gaat inrichten is er niets leukers dan rond te neuzen in het walhalla van al het moois dat verkrijgbaar is. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen en lichten dan ook heel graag zoveel mogelijk moois voor je uit. Kortom, raak geïnspireerd via Onlinelifestylemagazine. Vandaag delen we het hemeltje van Filibabba. Lees je mee? 

Hemeltje van Filibabba

Dit prachtige hemeltje is gemaakt van biokatoen en maakt de styling van de kinderkamer helemaal af! Maar ook voor een speelhoek is hij een ware eyecatcher. Gebruik hem in de baby- of kinderkamer boven de wieg of het ledikantje of boven het juniorbed. Voor de wat grotere kids kan je hem natuurlijk ook boven een speelkleed hangen. Gegarandeerd speelplezier in dit knusse hoekje.Het hemeltje heeft aan de bovenkant een diameter van 55 cm en loopt prachtig wijd uit naar een diameter van 440 cm. De maximale hoogte is 205 cm, maar hij kan uiteraard ook lager worden opgehangen. Dit is natuurlijk persoonlijk.

>> LEES OOK: 5x vloerkleden voor de kinderkamer

Je bevestigt het hemeltje aan één punt in het plafond. Hier zitten twee prachtige houten kralen om het geheel af te maken. Kortom, aan elk detail is gedacht. Je hoeft de klamboe niet in het plafond vast te maken als je dat niet wilt, dan zou je er een speciale stang voor kunnen kopen. Het hemeltje is verkrijgbaar in het roze, grijs en wit. Je koopt het hier voor €69,95.

>> Volg ons ook op YouTube. We groeien hard en hebben al ruim 100 abonnees. Volg ons hier.