Op zoek naar een persoonlijk, uniek en bovenal een leuk kraamcadeau? Dit is niet altijd een makkelijke opgave. Aangezien de kersverse ouders vaak worden overladen met knuffels en kleding is een persoonlijk kraamcadeau origineel en net even wat anders. Hiervoor kan je terecht bij Boho-exclusive. 

En stiekem vind ik dit veel leuker om te geven én om te krijgen. Daarnaast is de kans groot dat dit cadeau de ouders nog lang zal bijblijven.

Hand- en voetprint van Boho Exclusive

Boho-exclusive is dé online shop voor exclusieve boho interieur & fashion accessoires. Zo koop je hier onder andere de unieke, kleurrijke en makkelijk te gebruiken en betaalbare hand- en voetprints voor baby’s van Tipitoe. Maar ook een voetprint voor baby tot peuter (6-36 maanden) behoort tot de keuzemogelijkheden. Met Tipitoe maak je een mooi aandenken van jouw kindje voor later. Tipitoe maakt gebruik van orthopedisch foam en is volledig veilig voor de huid van je kindje. De Tipitoe foam producten zijn mooi verpakt in een doosje. Aan de achterzijde kun je de naam van je kindje invullen, de dag van de geboorte, tijdstip, gewicht en wanneer je de print hebt gemaakt. Wedden dat dit cadeau met open armen ontvangen gaat worden?!

Mogelijkheden

Baby voetprint blauw (0-6 maanden). Je koopt hem hier voor €12,95.De roze baby voetprint (0-6 maanden). Je koopt hem hier voor €12,95. Boho ExclusiveBaby handprint roze (0-6 maanden). Je koopt hem hier voor €16,95. Boho ExclusiveDe blauwe baby handprint (0-6 maanden). Je koopt hem hier voor €16,95. Boho ExclusiveTot slot de baby voetprint in roze of blauw. Deze print kost €16,75.

Winactie

In samenwerking met Boho-exclusive mag ik twee setjes, bestaande uit een hand- en voetprint, weggeven. Een set voor een jongen en een set voor een meisje. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like Onlinelifestylemagazine en Boho-exclusive op Facebook.
  • Geef aan of je een roze of blauwe set wilt winnen.
  • Tag een zwanger persoon die deze set ook wel erg leuk zou vinden.

Enthousiast geworden en kan je niet wachten totdat de winnaar bekend is? Goed nieuws, want wij mogen namens Onlinelifestylemagazine een kortingsode weggeven. Zo mag je bovenstaande items met 30% korting kopen en is geldig tot eind februari.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Boho-exclusive. Benieuwd naar al het andere leuks wat in de shop te koop is? Neem hier dan zeker een kijkje!

3 Comments on Tip: hand- en voetprint van Boho-exclusive

  1. Op zaterdag 16 februari zal ik de winnaars bekend maken! Wil je een bestelling plaatsen en profiteren van 30% korting dan kun je hiervoor de kortingscode Online Lifestyle Magazine gebruiken. Deze code vind je ook terug bij de producten.

  2. Een roze set zou geweldig zijn. Als mijn griepje over is, kan ik eindelijk op kraamvisite gaan. Ondanks haar ziektebeeld doet ze het erg goed, dus een afdruk maken zou wel moeten lukken

Comments are closed.