Elke week mag ik een hoop lezers blij maken met een binnenkijker. Deze week deelt Mandy de kamer van haar zoontje Aiden. En wat werd ik hier weer blij van. Oogverblindend mooi en met liefde samengesteld. 

Even voorstellen: mom Mandy van Aiden

Hi! Ik ben Mandy en ik woon samen met mijn vriend Jelany en zoontje Aiden van bijna 4 in Amersfoort. Anderhalf jaar geleden zijn wij verhuisd van ons kleine huisje in de binnenstad naar een groter huis in een wijk net daar buiten. In het oude huis sliep Aiden bij ons op de kamer, maar in het nieuwe huis kreeg hij dan eindelijk zijn eigen kamer.babykamer van aide

Al maanden voor de verhuizing was ik druk met zoeken naar inspiratie, vooral op Instagram maar ook in woonmagazines en op internet. Ik bedacht eerst hoe ik de basis wilde en ben daarna op zoek gegaan naar spulletjes die daarbij pasten. Mijn voorkeur ging ernaar uit om de kamer rustig houden met zwart, wit, grijs tinten en een paar kleuraccenten. Ik vond en vind het belangrijk dat Aiden’s kamer een plek is waar hij echt tot rust kan komen, dus er staat behalve de Grimm’s regenboog en wat boekjes weinig ander speelgoed in zijn kamer.babykamer aiden

Aiden is gek op boekjes lezen en vindt het ook prima zo. Hij heeft naast zijn slaapkamer nog een speelkamertje waar hij zich heerlijk kan uitleven.aidenbabykamer aidenMijn favoriete hoekje in de kamer is waar het schooltafeltje staat. Dit school setje scoorde ik voor een paar euro op de rommelmarkt en heb ik zelf opgeknapt.babykamer aiden

De leeuwenkop die aan de muur erboven hangt vond ik bij Loods5, en is een echte eyecatcher in zijn kamer.babykamer aidenBuiten deze spulletjes ben ik ook een enorme fan van leuke dekbedovertrekken. Aiden’s bed is het grootste meubel in zijn kamer en valt daarom erg op. Een leuk, origineel of grappig dekbedovertrek mag dan niet ontbreken en ik bespaar hier dan ook niet op.babykamer aidenIk hou van verandering dus heb ik gebruik gemaakt van muurstickers en washi tape. Deze muurtjes zijn dus al een aantal keer veranderd.babykamer aiden

aidenMuurstickers en washitape

Nu hebben we de vliegtuig muurstickers van Love the Kids en maakte ik van washitape zelf een skyline.babykamer aidenAan de muur heb ik twee plankjes gehangen waar ik ook nog lekker op kan schuiven met verschillende spulletjes. Ideaal voor mensen die af en toe wat anders willen in huis en geen zin hebben om gelijk met verf en kwasten aan de slag te gaan.babykamer aidenEen aantal shops waar je hele toffe spullen kan kopen voor de baby en/of kinderkamer zijn bijvoorbeeld: Wonen voor jou, Mevrouw Aardbei, En Las Nubes en Love the Kids. Allemaal shops die worden gerund door hippe mama’s!babykamer aiden

 

Tips voor toekomstige ouders

Mijn tips voor andere ouders die met de baby/kinderkamer bezig zijn:

  • Maak gebruik van spullen die je makkelijk kunt veranderen, zoals muurstickers, washitape, fotolijstjes waar je posters en kaartjes in kunt doen enz.
  • Trek je niet te veel aan van de mening van anderen, doe inspiratie op op internet, blijf bij je eigen gevoel en wees creatief!
  • Ga eens naar een rommelmarkt of speur op marktplaats naar vintage meubeltjes of speelgoed.aiden

 

Vind je het leuk om mij te volgen? Dat kan op Instagram à @all.about.aiden.

 

Liefs Mandy

3 Comments on Een kijkje in de kamer van Aiden

  1. Wat super leuk om te lezen Aiden is een leukerd met en boft met Zijn mama die altijd op de hoogte is van alle nieuwe trends. Bedankt voor je lieve woorden en hoop jullie nog lang blij te maken met nieuwe , toffe items. You rock!

Comments are closed.