Stijlvol, een lust voor het oog en van hoogwaardige kwaliteit. Dat zijn enkele van de vele kenmerken van deze set speelstoeltjes. Wij waren op slag verliefd! En wij delen ze vandaag dan ook heel graag op de blog. Extra leuk detail: je kunt ze oppimpen met stickers! Lees snel verder waar je de stoeltjes koopt. 

>> LEES OOK: 5x Toffe luiertassen

Speelstoeltjes

speelstoeltjes Knippen, plakken en kleuren, het is allemaal leuker op deze kindertafels en -stoeltjes. Stijlvol, maar toch heerlijk inventief. De speelstoeltjes geven elke kinder- of speelkamer een boost. Daarnaast beschikt deze set over duurzame, milieuvriendelijke afwerkingen met een makkelijk te reinigen laminaat tafelblad. Aan elk detail is gedacht!
Oeuf’s sterke berken multiplex heeft een mooie moderne esthetiek die jaren mee zal gaan. Iets wat zeker fijn is aangezien de meeste kids ‘meesters’ in slopen zijn ;-). Maar kinderen zullen vooral oog hebben voor de schattige bunny- en bear-eared speelstoeltjes. De set stoeltjes koop je hier voor €260,00.

Er kunnen grappige stoffen stickers bij gekocht worden. Hierdoor kunnen jouw kids de stoeltjes verfraaien met vrolijke ogen, monden en meer. De stickers zijn verwijderbaar en herbruikbaar en kunnen ook veilig gebruikt worden op de muur, de tafel, of waar dan ook. De stickers koop je hier voor €35,00.