Yeah! Vandaag mogen wij jullie weer trakteren op een te gekke binnenkijker. Willeke deelt namelijk de kamer van haar dochter Charlotte. Willeke is eigenaresse van een bekend babylabel en weet perfect hoe ze een kamer moet stylen. Zeker de moeite waard om mee te lezen én te kijken. 

>> LEES OOK: OOTD Girls

Even voorstellen: Willeke, moeder van Charlotte

Ik ben Willeke, getrouwd met Niels en moeder van Merthe en Charlotte. Merthe is 4 jaar oud en helemaal trots op kleine zusje Charlotte van 6 maanden. Toen we tot de ontdekking kwamen dat ik zwanger was, hebben we besloten dat Merthe naar een andere kamer mocht verhuizen. Het is toch het handigste om de babykamer dicht bij je eigen slaapkamer te hebben voor al die nachtelijke uistapjes die je de eerste maanden moet maken.Vandaag deelt Willeke de babykamer van haar dochter Charlotte. Willeke is eigenaresse van een bekend babylabel en weet perfect hoe ze een kamer moet stylen.

Inspiratie

Maar om nou precies dezelfde kamer voor Charlotte te gebruiken, dat vond ik ook niet leuk. Dus ging ik aan de slag op Pinterest en allerlei kleine websites om te zoeken naar leuke spullen voor in de nieuwe kamer.

Ik vind het heerlijk om een baby echt een baby te laten zijn. Dus ik hou van zachte kleuren die rust uitstralen. En daarbij mag van mij alles lekker roze. Het is tenslotte toch een meisje.

Het stippeltjesbehang is van Eijfinger en heb ik gekocht bij behangwebshop.nl. Wat het behang zo leuk maakt, is dat er een klein glittertje in de roze stippen is verwerkt.Vandaag deelt Willeke de babykamer van haar dochter Charlotte. Willeke is eigenaresse van een bekend babylabel en weet perfect hoe ze een kamer moet stylen.

Ik ben gek op zachte knuffels. Vooral de muisknuffel vind ik fantastisch. Hij is van het merk Doudou en ik heb hem gekocht op de website van Mevrouw Schaap. Het was moeilijk kiezen, want alle knuffels van dit merk zijn zo leuk. De andere knuffels zijn allemaal kraamcadeaus.

Mats & Merthe

Het beddengoed is van Mats&Merthe. Dit merk maakt echt orginele dingen met een mooie uitstraling. En wat me echt aanspreekt is dat alles van natuurlijke materialen is gemaakt. Dit dekentje heeft ingeweven huisjes, wat dan weer terugkomt in het lakentje. Het zijn ideale katoenen dekens. Niet te dik, zodat Charlotte met haar slaapzakje aan precies lekker kan slapen.Vandaag deelt Willeke de babykamer van haar dochter Charlotte. Willeke is eigenaresse van een bekend babylabel en weet perfect hoe ze een kamer moet stylen.

Ik wilde heel graag een schommelstoel in het kamertje hebben zodat we ’s avonds de fles heerlijk rustig op haar eigen kamertje kunnen geven. Deze stoel is stylish en makkelijk. Het originele ontwerp is van Vitra, maar ik heb een replica gekocht bij designseats.com.

De draagdoek van Artipoppe gebruik ik heel vaak. Handig om je handen vrij te hebben bij het uitlaten van de hond of op reis.

Tips toekomstige ouders

Tips voor toekomstige ouders:

  • Bedenk van tevoren goed wat je met een kamertje wilt doen. Pinterest is heel handig voor de ideeën.
  • Gebruik neutrale meubels. Deze kun je dan voor meerdere kinderen gebruiken en door een paar kleine dingen te veranderen heb je ineens een hele nieuwe kamer.
  • Combineer verschillende merken bij elkaar. Je kunt natuurijk alles (beddengoed, aankleedkussenhoes etc.) van één merk kopen, maar het is vaak leuker om de verschillende merken bij elkaar te voegen. Dat geeft een veel speelser beeld.
  • Zorg voor een fijn plekje waar je lekker even kunt zitten en knuffelen met je baby. Zeker tijdens de avondfles wil je geen drukte van tv of iets dergelijks meer en is het fijn om lekker op het kamertje te kunnen zitten.