De kinderen voorlezen voor het slapengaan is wat ons betreft een traditie die niet verloren mag gaan. Maar eerlijk is eerlijk: ook wij zijn wel eens moe, druk of hebben geen zin om voor de honderdste keer hetzelfde boekje te lezen. De Storykid van VTech is hier de ideale oplossing voor. Naast dat Storykid een vertelboxje is, beschikt het over fijne extra’s zoals een nachtlampje, timer en projector.

Over VTech: leren is kinderspel

Spelen is het fundament voor de ontwikkeling van je kind. Een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te leren, contact te leggen en zelfstandiger te worden. Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen hierbij te helpen, ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelproducten. Dat doen we samen met panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Zo sluit ons speelgoed perfect aan op de belevingswereld van jonge kinderen en wat ze leren op school.

Lees ook: 20x leuke SCHOENCADEAUTJES voor jongens!

Missie VTech: educatief verantwoord speelgoed voor iedereen

VTech staat voor innovatieve en praktische producten die de creativiteit stimuleren en kinderen helpen bij hun ontwikkeling. Jaarlijks ontwikkelen we gemiddeld 65 nieuwe producten die aansluiten bij de wensen en technologische behoeften van deze tijd. Zo brengen we de nieuwste technologieën naar de consument.

Geschiedenis VTech

VTech is een internationaal speelgoedconcern dat hoogwaardig elektronisch speelgoed levert aan alle regio’s van de wereld. VTech werd in 1976 opgericht in Hong Kong, waar ons moederbedrijf nog steeds gevestigd is. Inmiddels heeft VTech wereldwijd vele afdelingen met in totaal circa 27.000 medewerkers. In 1992 werd VTech Electronics Europe BV opgericht. Sindsdien slepen we veel prijzen van erkende jury’s van pedagogen, detaillisten, consumenten en journalisten in de wacht.

StoryKid VTech: Eindeloos veel verhaaltjes luisteren

De Storykid kent allerlei sprookjes, gedichtjes, fabeltjes, verhaaltjes en liedjes. De collectie kan uitgebreid worden met extra verhaaltjes.Het vertelboxje kent allerlei sprookjes, gedichtjes, fabeltjes, bedtijdverhaaltjes en liedjes. De collectie kan bovendien uitgebreid worden met extra verhaaltjes die gratis te downloaden zijn. En omdat er natuurlijk niks boven een verhaaltje van papa of mama zelf gaat, kun je gebruik maken van de opnamdemodus. Hiermee spreek je eenvoudig zelf een verhaal in. Ideaal als je een avondje van huis bent!

Nachtlampje, timer en projector

De Storykid beschikt over een nachtlampje en timer. Stel bijvoorbeeld in dat je kind 3 naar sprookjes mag luisteren voordat hij moet gaan slapen. Daarnaast beschikt de vertelbox over een projector waarmee je elk verhaal nog spannender maakt! Uiteraard is de vertelbox niet alleen handig voor het slapen gaan, maar kan je hem ook meenemen op reis of aanzetten op elk ander moment van de dag. De vertelbox is beschikbaar in de kleuren blauw en roze.

Winactie: Storykid van VTech

Bij Kinderfavorites zijn we dol op het educatieve speelgoed van VTech. De Storykid is wat ons betreft weer een topper uit hun assortiment. De vertelbox biedt de kinderen veel vermaak, is gezellig en praktisch. Mede door het robuuste design, kan de vertelbox wel tegen een stootje. Het is dan ook een leuke cadeautip én een musthave voor elke kinderkamer. Ben je enthousiast geworden? Koop de Storykid dan direct of doe mee aan onze winactie via Instagram! Hij komt vanavond rond 19 uur online!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg ons op instagram @judith.denouden
  • Like het bericht
  • Tag in de reacties zoveel mogelijk mama’s die dit ook willen winnen. Elke tag is 1 winkans.
  • Delen in de story wordt erg gewaardeerd. Vergeet ons dan vooral niet te taggen. Zo kunnen wij het ook zien. Worden we altijd blij van;)