Olivia en Liam komen om in de knuffels. Van traditionele knuffelberen tot aan allerlei bijzondere wezentjes: je komt ze allemaal tegen in huize Kinderfavorites. Eén van onze nieuwste aanwinsten is echter een wel heel bijzondere knuffel, namelijk de VTech Kangaroo. VTech Kangaroo is de nieuwe speelgoedtip bij KinderfavoritesDe Kangaroo is namelijk een interactieve knuffel die praat, zingt, springt en danst. Met de Kangaroo kun je hierdoor niet alleen heerlijk knuffelen, je kunt er ook eindeloos mee springen en spelen!

Over VTech

VTech is een merk dat we allemaal wel kennen dankzij hun innovatieve speelgoed. VTech heeft dan ook al meerdere keren de prijs voor “Speelgoed van het Jaar” gewonnen en blijft ons verassen met hoogwaardig elektronisch speelgoed. Al het speelgoed wordt ontworpen met behulp van een panel aan kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Hierdoor is al het speelgoed van VTech educatief en bovenal erg leuk. Recent deelde wij de Babywalker al maar ook de Kangaroo is een groot succes hier thuis. Er wordt zowel door de kids als de vriendjes en vriendinnetjes volop mee gespeeld.

VTech Kangaroo

De VTech Kangaroo bestaat uit een mama-kangaroo en haar kleintje. En zoals we van VTech en haar interactieve speelgoed gewend zijn kan de kangaroo allerlei leuke kunstjes. Denk hierbij aan liedjes zingen, kusjes geven, weetjes vertellen en gekke dansjes doen. Daarnaast kan de kangaroo springen, wat leuk is voor je kleintje om na te doen. De kangaroo beschikt bovendien over een leuk ‘Spring en Stop’ spel, heeft een regelbaar volume en een stevig en heerlijk praktisch design. De VTech Kangaroo is dan ook de perfecte cadeautip voor alle kleine dierenliefhebbers of als je kleintje een echte spring in het veld is.

 

Wil jij je kindje lekker laten bouncen door de kamer? Bekijk de VTech Kangaroo gauw via deze link. Misschien extra leuk om nu verder te kijken hij is namelijk in de sale!

 

Meer info vind je HIER!