Froggit is een multi-level bordspel waar we eerder over hebben geschreven tijdens de “speelgoed van het jaar verkiezing”. Omdat dit spel leuk blijft én we een exemplaar mogen verloten onder onze volgers, zullen we Froggit nogmaals onder de aandacht brengen in dit artikel. Ideaal als je het spel nog niet kent of als je benieuwd bent naar onze persoonlijke ervaring. En uiteraard lees je in dit artikel ook alles over hoe je kans maakt op dit super leuke familiespel!

Froggit is een multi-level bordspel waar we eerder over hebben geschreven tijdens de “speelgoed van het jaar verkiezing”. Je kunt hem winnen! Froggit: Breng de kikkerfamilie naar de overkant

Froggit is een spel voor kinderen vanaf 6 jaar. Doordat het spel op twee niveaus kan worden gespeeld, is het een uitdagend spel voor het hele gezin. Je speelt Froggit met 2 tot 6 spelers. Het doel van het spel is om een kikkerfamilie veilig aan de overkant te krijgen. Andere kikkerfamilies en hongerige vissen kunnen dit echter best lastig maken. Doordat je elkaar flink kunt dwarsbomen, zorgt dit spel voor een hoop gelach en geplaag over en weer. Deze plagerijen zijn gelijk een goede manier om je kind zijn frustratie te leren beheersen. Daarnaast is het spel ideaal om je kind te leren flexibel te denken, zich te concentreren, oplossingen te zoeken en het ruimtelijke inzicht en de visuele waarneming te verbeteren.

LEES OOK: De leukste schoencadeautjes voor jongens!

Speel dit bordspel: Oeps, mijn kikker wordt opgegeten!

Aangezien wij dol zijn op bordspelletjes (zeker in de wintermaanden) hebben we Froggit al een aantal keer gespeeld met Olivia en haar vriendinnetjes. Van het vrolijke ontwerp, de leuke kikkertjes en het interactieve spel waren we al snel gecharmeerd. Daarnaast hebben spellen waar de kinderen echt wat van kunnen leren natuurlijk altijd onze voorkeur. Ook Olivia vind het een erg grappig spel, al vond ze het zeker in het begin wat minder leuk als haar kikkertje opgegeten werd door een andere speler. Gelukkig kreeg ze al snel door dat zij hetzelfde terug kan doen of juist samen kan proberen te werken. Al met al is Froggit een succesnummer in huize Kinderfavorites, die wij verwachten de komende tijd nog vaak te gaan spelen!

Met Froggit gezellig de wintermaanden door

Ben jij op zoek naar een gezellig bordspel om de wintermaanden mee door te komen? Of naar een leuk verjaardagscadeautje of cadeau voor de komende feestdagen? Via deze link vind je meer informatie over Froggit en kun je het bordspel direct kopen. Tot slot kun je natuurlijk meedoen met de winactie. Wij verloten één multi-level bordspel onder onze trouwe volgers.Froggit is een multi-level bordspel waar we eerder over hebben geschreven tijdens de “speelgoed van het jaar verkiezing”. Je kunt hem winnen!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like dit bericht op Facebook
 • Tag zoveel mogelijk andere mama’s die dit spel ook zouden willen winnen
 • Volg ons op Instagram @kinderfavorites
 • Extra winkans: deel dit bericht op je tijdlijn of via de stories

Maandag 16 november maken we de winnaar bekend! Veel succes allemaal.

BLOGHOP 2020

En tot slot mogen we nog iets heel leuks met jullie delen. Namelijk de bloghop. We delen vandaag 2 anderen leuke winacties bij collega bloggers die je wat ons betreft echt niet mag missen! Extra leuk met de feestdagen in het vooruitzicht!

De eerste winactie is van Minke. Deze leuke mamablogger deelt een mooi artikel met winactie over Triplo. Meedoen? Dat kan via onderstaande link:

Check deze leuke winactie HIER!

De tweede winactie is van Joyce. Deze leuke mamablogger deelt een mooie artikel met winactie over Hubelino, een denkspel naar keuze. Meedoen? Dat kan via onderstaande link:

Check deze leuke winactie HIER!

29 Comments on Sinterklaasbloghop 2020: win Multi-level bordspel Froggit

 1. Wat een leuk begin van de dag. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, het spel FROGGIT win ik heel graag voor mijn dochters. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!?

 2. voor een jarige job helemaal top mijn kleinzoon maakt hier heel graag kans op

 3. Die is lijkt me echt geweldig om te spelen met onze tweeling, ook zie ik het al helemaal voor me hoe leuk ze hier lekker samen mee kunnen spelen. Doe graag mee voor hun!

 4. Onze tweeling Lucas en Eva zijn dol op spelletjes dus ik doe dan ook graag mee voor ze aangezien ze 5 december jarig zijn 😀

 5. Super gaaf voor de kleinkindjes! Ik loot dan ook met heel veel plezier mee! Fingers crossed!

 6. Wat leuk! Mijn dochters spelen graag spellen van Smartgames, maar dit spel is echt totaal anders. Lijkt mij heel leuk om dit samen met ze te kunnen spelen, dus ik doe graag mee.

 7. Spelletjes spelen vinden onze meiden geweldig, en dit lijkt me wel een heel leuk spel! Ik doe graag mee ?

 8. Dit spel ziet er toch helemaal fantastisch uit! ? Ik doe graag mee voor mijn jongens!

 9. Leuk weer zo’n Sinterklaas bloghop, ik doe altijd graag mee.
  Zou graag meedoen voor het spel Froggit voor mijn kleinkinderen , maar ik heb geen facebook en instagram (om privéredenen), volg alleen Bloglovin.
  Hoop mee te mogen loten.

 10. Heb van dit spel al enkele reviews gelezen, lijkt mij een geweldig leuk spel voor kinderen en dan is het altijd leuk om te spelen, niets leuker dan kinderen die plezier hebben.

 11. Dit spel heb ik eerder ergens voorbij zie komen. het lijkt me een leuk spel voor de kinderen. Sinds corona spelen wij veel meer spelletjes met het gezin. Een nieuw spel zou erg leuk zijn, daarom doe ik graag mee.

 12. WOH Dit lijkt mij echt een super leuk spel om te spelen voor jong en oud. Met dit leuke spel Froggit kan iedereen van de familie gezellig meedoen en kunnen we lekker samen genieten. Ik doe er super graag voor mee!!

 13. ik maak heel graag kans; wat een tof spel. ik volg ook via fb en ig.

 14. Ik loot erg graag mee voor mijn zoon van 7 , dit lijkt me echt een erg leuk spel voor hem (en ook voor mama natuurlijk)

Comments are closed.