Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Mei musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je.Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Onderstebovenpuck en Lazy Lama.Maar ook de Yumbox mag niet in dit rijtje ontbreken. Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier.

‘Mei Musthaves 2020’

  1. Vrij regelmatig lichten we iets moois uit van VTech. We hoeven jullie daarom niet meer uit te leggen dat we groot fan zijn. We trappen de Mei Musthaves dan ook uit met Liams cadeau voor zijn eerste verjaardag; Luca mijn Leeuwenvriendje.
  2. We gaan snel verder met het prachtige bord van BamBam. Deze BamBam bamboe Giraffe Plate is nog beperkt verkrijgbaar.
  3. Het volgende speelgoed wat we uitlichten is de parkeergarage van Green Toys. Dit speelgoed is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en worden geproduceerd in de VS.
  4. Superleuk spel voor in bad. Waterworks van Tiger Tribe. Je bevestigd aan het bad of aan de tegels. Gooi er water in en kijk waar het helemaal heen loopt. Sluit buizen af, verplaats leidingen en speel lekker met water.
  5. Al het mooie speelgoed verdient natuurlijk een net zo’n mooie opbergplek. Of dit nou is voor de woonkamer of de kinderkamer. Met een pronkstuk van Ukkepuk Meubels zit je altijd goed. En extra leuk, als je hier iets besteld komt de eigenaar Paul hem voor je monteren. Uniek concept dus!
  6. In dit zachte, kleurrijke babyboekje nemen de stadsdieren je mee op ontdekking in Amsterdam. Dikke duif, meeuw, hond en andere stadsdieren laten jou hun favoriete stukje Amsterdam zien.
  7. We sluiten onze favorieten van de maand mei af met een lunchbox, de Yumbox. Deze box is wat ons betreft een must voor ieder huishouden. Hij is ingedeeld in verschillende vakjes waardoor je binnen een handomdraai een gevarieerde lunch meeneemt. Ideaal voor als de scholen weer beginnen. Leuk detail; de boxen hebben een leuke afbeelding onderin de box. Dat maakt het feestje compleet om hem mee te nemen. En een voordeel voor de ouders.. de tray is uitneembaar en makkelijk schoon te houden.

Verkooplinks

 

1. Koop Mijn Leeuwenvriendje HIER!

 

2. Koop het bord HIER!

 

3. Koop de garage HIER!

 

4. Koop het badspeelgoed HIER!

 

5. Koop de speelgoedkast HIER!

 

6. Koop het boekje HIER!

 

7. Koop de Yumboxen HIER!