Van Dylan Haegens tot aan Enzo Knol en Stuk TV: ze zijn allemaal razend populair bij de kids. Naast dat veel kinderen graag naar vloggers kijken, dromen veel kinderen over het zelf maken van grappige filmpjes of spannende vlogs. Met de Kidizoom Vloggercamera van VTech komt deze droom uit.

Met deze camera kan je kind namelijk eenvoudig filmpjes opnemen, bewerken en uploaden. Bij Kinderfavorites lichten we deze musthave én cadeautip voor alle (toekomstige) vloggers graag uit.

Kidizoom Vloggercamera VTech

Kidizoom vloggercamera VTech

Alles wat een vlogger nodig heeft! De Kidizoom Vloggercamera beschikt over alles wat een vlogger nodig heeft. Van een voor- en achtercamera tot aan filters, stemvervormers, effecten en een groot kleurenscherm. Daarnaast kun je met de camera muziek luisteren, spelletjes spelen en filmpjes monteren en bewerken. De vloggercamera heeft een stevig en duurzaam design en kan wel tegen een stootje. Wel zo handig als je kind zijn tricks op het skateboard of zijn avonturen tijdens het spelen wilt filmen! De Kidizoom heeft ruimte voor 1500 foto’s of 8 minuten filmopname. Dit kan eventueel worden uitgebreid met een los verkrijgbare microSD-kaart.

Vloggen: Leuke hobby voor het hele gezin

Vloggen is iets waar we niet omheen kunnen. En of jouw kind nu flink wilt uitpakken op Snapchat, TikTok of YouTube of jullie de filmpjes liever binnenshuis houden: met de vloggercamera kunnen de kids lekker aan de slag. Waar de jongere kinderen vooral lol zullen hebben met de effecten en spelletjes, kunnen de oudere kinderen zich uitleven met het monteren van filmpjes. Door de vele mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid van de Kidizoom Vloggercamera wordt het filmen een super leuke, leerzame en creatieve hobby voor het hele gezin.

Over VTech

Spelen is het fundament voor de ontwikkeling van je kind. Een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te leren, contact te leggen en zelfstandiger te worden. Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen hierbij te helpen, ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelproducten. Dat doen ze samen met panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Zo sluit hun speelgoed perfect aan op de belevingswereld van jonge kinderen en wat ze leren op school. En vervolgens wordt dit speelgoed op grootse events gepresenteerd.

OOK LEUK: Storykid VTech: Leuke verhaaltjes voor het slapen gaan! 

Jaarlijkse evenement VTech

Een aantal maanden geleden werden wij op het jaarlijkse evenement van VTech uitgenodigd. Tijdens dit evenement wordt al het nieuwe speelgoed gepresenteerd. De Kidizoom Vloggercamera was het absolute pronkstuk en wij kregen er eentje mee naar huis om uit te testen. Omdat Liam nog wat jong om zelf te vloggen, hebben vooral wij er samen met Olivia mee gespeeld. En wat zijn we enthousiast! Met name het green screen (wat we voornamelijk van televisie kenden) zorgde voor een hoop hilariteit. Daarnaast biedt de vloggercamera allerlei leuke opties en is de camera fijn om mee te werken.Kidizoom vloggercamera VTech

 

Meer informatie over de Kidizoom en een link naar de verkooppagina vind je hier:

 

Klik voor meer informatie HIER!

 

Ook leuk: