Op zoek naar een stijlvol cadeau? Dan is deze muziekdoos zeker de moeite waard! Hij laat vele meisjesharten sneller slaan, en zo ook de onze. Wij delen hem vandaag dan ook heel graag met je. 

>> LEES OOK: Tof kinderkrukje

Muziekdoos van sprookjeskoets

Muziekdoos in de vorm van een koets | KinderfavoritesJe kleine meid zal vast en zeker gek zijn op dit prachtige muziekdoosje in de vorm van een magische koets. Doe je het doosje open, dan draait er een mooie prinses vrolijk rond op de tonen van een leuk melodietje. Er is ook een spiegeltje aanwezig in de vorm een bloemetje om jezelf te kunnen bewonderen. In het muziekdoosje heb je plaats genoeg om enkele kleine belangrijke spulletjes in op te bergen, of dit nou om goud of zilver gaat of andere leuke kralenarmbandjes.Muziekdoos in de vorm van een koets | Kinderfavorites

Je koopt de muziekdoos hier voor €23,95.

Waarom een muziekdoos?

Het is wetenschappelijk bewezen dat muziek een kalmerend effect kan hebben op baby’s. Er zijn talloze muziekdozen verkrijgbaar en wie weet gaan we er in de toekomst meer artikelen over schrijven. We zijn voor Kinderfavorites volop plannen aan het maken en willen ons meer gaan focussen op kinderkamers en interieur. Mocht je zelf op zoek zijn naar inspiratie en dit bij Kinderfavorites nog niet voorbij hebben zien komen? Schroom dan niet om een berichtje te sturen en dan gaan we ons best doen om hier iets mee te gaan doen!