Hoppa! We zitten inmiddels in het nieuwe jaar. Terwijl ik dit artikel schrijf loopt de kerstvakantie ten einde. En wanneer hij online verschijnt, zijn de scholen weer begonnen. En een nieuwe maand betekent weer een nieuwe ‘Januari Musthaves’ bij Kinderfavorites. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij NaNaNa surprise, een spel van Just Entertainment en natuurlijk bij VTech. Maar er zijn meer musthaves. En net als vorige maand delen we weer een musthave voor de babyuitzet die niet mag ontbreken.

Januari Musthaves

We trappen af met de met Na! Na! Na! Surprise. Eindeloos speelplezier, dat is iets wat hier thuis als een paal boven water staat. Olivia krijgt er geen genoeg van om heerlijk met haar vriendinnen rollenspellen te spelen. Maar ook alleen is ze hier eindeloos zoet mee. Maar vergeet vooral ook niet verder te lezen over het vernieuwde spel van ‘De Slimste Mens’ en ook voor een regenachtige dag hebben we iets tofs opgenomen in de Januari Musthaves.

Shop de items

Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier. Januari musthaves bij Kinderfavorites
  1. De 3-in-1 rugzak is zacht en pluizig en past bij de speciale pop. Open de tas om een slaapkamerspeelset te onthullen met een uitklapbaar bed, een kast met echt werkende lades, kussens, een deken en kledinghangers. En ben je klaar met spelen? Dan pak je alles weer in en neem je de rugzak onderweg mee. Dit is de link.
  2. We gaan snel door naar de Kidizoom Snap van VTech bij de Januari Musthaves. Een aanrader voor kids vanaf 6 jaar! Je maakt er te gekke foto’s, filmpjes én selfies mee. Het is een compacte, supertrendy VTech Kidizoom Snaptouch camera in smartphone design! Unlock je camera d.m.v. gezichtsherkennig, maak foto’s met de 5 megapixel zelfontspanner en bewerk deze foto’s met de coolste effecten, kaders en stempels. Dit is de link. 
  3. De komende tijd gaan wij ons richting om kinderkamerstyling bij Kinderfavorites. Want wat gaat ons hart sneller kloppen van mooie items zoals deze kinderkapstok. Dit is de link. 
  4. Olivia en Liam zijn de laatste maanden helemaal weg van spellen. En stiekem vind ik dit helemaal niet erg en speel ik gezellig mee. Een van onze favorieten van dit moment is de ‘Junior editie van De Slimste Mens ter Wereld’. Het spel bevat 5 rondes met vragen, speciaal voor de jonge spelers van 8 jaar en ouder. Speel je tegenspeler naar 0 seconden en kroon jezelf tot de jongste ‘Slimste Mens ter Wereld’! Kortom, een aanrader nu het de komende tijd nog wel even koud blijft. Dit is de link. 
  5. Laat de regen maar komen met deze te gekke paraplu. We houden van hartjes! Dit is de link. 
  6. Nog even Liam gaat naar de basisschool. Een hippe broodtrommel wordt dan geen overbodige luxe. Tijd om te oriënteren dus. Deze gaat mee op het lijstje. Dit is de link. 
  7. Een tabletcover is een musthave wat ons betreft. Wist je al dat Konges Sjold ook hele mooie heeft? Let vooral op dat detail van de wolkjes. Hiermee kan hij rechtop blijven staan. Ideaal wanneer de kids een filmpje kijken. Dit is de link.