DigiArt | Kinderfavorites

Met dit VTech DigiArt tekenbord kan jouw kindje stap voor stap vormen, voorwerpen en dieren leren tekenen door het volgen van de lichtjes! Of kies voor één van de bijgevoegde kleurplaten. Door het volgen van de kleurinstructies leert je kind de kleuren en het maken van mooie kleurplaten.

LEES OOK: Cadeautip Washimals, hier thuis een groot succes!

DigiArt | Kinderfavorites

Zoontje Otis (3 jaar) van blogger Joene mocht dit magische DigiArt tekenbord uitproberen. Otis vond het superleuk om op deze manier te tekenen en kleuren. En stiekem vond hij de knopjes indrukken natuurlijk het leukste! En ach, geen hem eens ongelijk. Dit is toch feest voor alle kinderen?

DigiArt | Kinderfavorites

 

Je koopt het tekenbord via onderstaande link: 

 

Koop het tekenbord HIER!

 

Wij zijn voor Kinderfavorites op zoek naar diverse professionals die een informatie artikel willen schrijven. Wij zijn op zoek naar een verloskundige, diëtiste, mama die lekkere (kidsproof) recepten maakt, een mama die creatief is en haar leukste knutseltips met ons wilt delen en mama’s die gewoon een mooi verhaal willen delen over het moederschap in de breedste zin van het woord. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op via het contactformulier en wie weet kunnen we wat leuks voor elkaar betekenen. Wij kijken in ieder geval uit naar je reactie!