Sta je graag in de keuken? Of wil je graag iets lekkers op tafel zetten, maar zonder al te veel moeite? Denk aan lekkere dips bijvoorbeeld. Dan hebben wij vandaag de ultieme tip bij Kinderfavorites: de Mini Prep Pro van Cuisinart. Kinderlijk eenvoudig hakken, mixen, blenden en pureren én binnen een handomdraai een lekker recept op tafel. Hoe hij bevalt? Wij delen het graag met je.

Cuisinart Mini Prep Pro

Dips zoals guacamole zijn overal verkrijgbaar maar net even lekkerder om zelf te maken. Echter het gepiel met avocado is niet een favoriet hier. Ook het snijden van uien zal nooit een hobby worden. Maar dit zit wel in vele gerechten en ook soepen met veel verse groenten komen hier wekelijks op tafel. Met warm of koud weer, altijd een succes. Ik ontkom er dan ook niet aan om dit te moeten snijden. En hoe fijn is het dan om eenvoudig de ingrediënten te snijden? Dat lukt dus binnen no-time met deze Mini Prep Pro van Cuisinart. Deze keukenmachine maakt deel uit van de Style Collectie en staat perfect op het aanrecht in de kleur Vintage Rose.

Maar naast het malen van de groente kan hij nog veel. Denk hierbij aan het bereiden van sausen, het fijn maken van babyvoeding. En al eerder genoemd lekkere dips zoals guacamole. Met maar liefst een capaciteit van 900ml kan je ook prima recepten bereiden voor de komende paasbrunch of de verjaardagen die bij ons op korte termijn zijn. Waarschijnlijk ga ik dan iets lekkers bereiden met noten. Want ook deze kunnen prima fijn gemalen worden. Een gemak dient de mens nietwaar?!

Compacte keukenmachine

Het is een compacte machine die hierdoor makkelijk naar de tafel versleept als je ruimte nodig hebt in de keuken of op het aanrecht wilt verplaatsen. Zelfs overweeg ik om hem mee te nemen naar de camping. Hij is licht in gewicht en compact namelijk. En dan kan ik toch lekkere verse smoothies blijven maken.

Bediening

Ook de bediening is kinderlijk eenvoudig. Je gebruikt de hakknop voor hak- en mixtaken en de maalknop gebruik je voor het malen van noten, kruiden of koffiebonen. Hier kan dus weinig ‘fout’ mee gaan. Ook leuk om natuurlijk om de kinderen te laten helpen. Olivia en Liam helpen dan ook graag mee met het bereiden van een lekker recept uit een van hun kinderkookboeken.

Cuisinart Mini Prep Pro

Onze ervaring met de Mini Prep Pro

Het zal geen verrassing zijn na het lezen van deze review dat wij enthousiast zijn over het gebruik. De Mini Prep Pro is een geweldig keukenmachine en helpt snel en gemakkelijk bij verschillende klussen tijdens het koken. En het oogt wilt ook wat, een hele mooie . Al enthousiast of nieuwsgierig geworden? De Cuisinart Mini Prep Pro kost €69,90 en is te koop bij  http://www.cuisinart.nl.