Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Oktober musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Mies to Go en Smart Games. Maar ook bij de Play Doh gingen we los. Lees daarom snel verder. Alle items kunnen via de roze link worden geshopt. Veel shopplezier!

Oktober Musthaves 2019

Oktober kusthavens | Kinderfavorites

  1. We trappen de ‘Oktober Musthaves 2019’ af met een rugtasje van Mies to Go. Deze shop lichten we afgelopen maand ook al uit in de September Musthaves en hier vind je echt zoveel leuks! Olivia gebruikt dit tasje voor school, sporten of als je we een dagje eropuit gaan. En we krijgen er zoveel complimenten over! Wij hebben hem met een flamingo, maar er is nog veel meer mogelijk. Je koopt het rugzakje hier.
  2. Ook deze maand mag VTech niet ontbreken. Met het koude weer en de feestdagen in het vooruitzicht is het tijd om ons te richten op leuk binnenspeelgoed. En daarvoor zijn we bij VTech aan het juiste adres. Voor deze barbecue maakt het niet uit wat voor weer het is, het is voor iedereen en altijd een feestje! Je koopt hem hier.
  3. De Smart Games Brain Train (48 opdrachten) is zowel een puzzel als een speelgoedtrein. Kan jij de vormen in de juiste volgorde in de wagons plaatsen? Dit spel is ook geselecteerd voor het speelgoed van het jaar 2019. Je koopt hem hier.
  4. Het vriendenboek van de ‘Zoete Zusjes’ is uit. En hij is ook nog eens leuk geprijsd! Je koopt hem hier.
  5. Dit speelkleed van Liewood is echt een must. Jouw kindje zal hier zoveel speelplezier aan beleven. Er zitten zelfs flapjes op die je kunt omvouwen. Je koopt hem hier.
  6. Deze pizzamakersset van Play-Doh heb je ook voorbij zien komen tijdens het partijtje van Olivia. Maar jeetje, wat was dit een succes! Om op een feestje mee te spelen, maar zeker ook voor vele andere aangelegenheden. Je koopt de set hier. 
  7. De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en ’s winters natuurlijk kruidnoten en kerstkransjes. En goed nieuws! Ze hebben hun recepten gebundeld in een kinderkookboek. Echt té leuk. Je koopt het boek hier.