Aanstaande zondag is het Moederdag en dan mogen (lees: verdienen) alle moeders in het zonnetje worden gezet. Voor de meeste mannen is een leuk cadeau uitzoeken een behoorlijke opgave. Vandaar dat ik 5 toppers van moederdagcadeaus voor je op een rij heb gezet. Lekker makkelijk en heel erg welkom. De meeste moeders worden blij gemaakt met knutselwerkjes van de kids die zij op school of op de opvang hebben gemaakt. Uiteraard is dit het meest waardevol. Maar desondanks verdient elke moeder gewoon een mooi cadeau, aangezien zij meestal de spil binnen het huishouden is. Daarom wellicht een idee om dit lijstje bij jouw vent onder zijn neus te leggen?! Gewoon als tip voor een beetje extra aandacht.

5x Moederdagcadeaus

Ik was altijd al een enorme theeliefhebber, maar sinds ik moeder ben, worden de warme koppen thee wel erg schaars. Des te leuker is het dan als je een moment voor jezelf neemt met deze mok. moederdagkado'sJe koopt hem hier voor 12,95.

Een lekkere sweater hoort in elke garderobe thuis. Deze comfi sweater is daarom ook een echte musthave. Moederdagkado'sJe koopt hem hier voor 49,95.

Ook een lekkere blouse is altijd goed. Zo raakt hij nooit helemaal uit de mode en zie je hem zo nu en dan in een andere uitvoering. Zo zie je dit seizoen vooral veel ruches. Helemaal niet erg, wat het is zó leuk. moederdagkado'sJe koopt hem hier voor 37,95.

Sporten noemen sommigen het noodzakelijk kwaad. Nu ik een stuk zwaarder ben deel ik die mening zo nu en dan ook. Maar met de zomer voor de deur zou het toch fantastisch zijn als de kilo’s minder worden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een sporthorloge. Met dit horloge van Tomtom kan zowel de bedreven sporter als de beginneling uit de voeten. Je kunt hier je prestaties mee bijhouden, maar ook je stappen tellen, calorieën tellen, en er zit zelfs een functie op die je vet- en spierpercentage mee. Of ik dit laatste wil weten weet ik niet maar wellicht motiveert het wel om er extra hard mee aan de slag te gaan. Wellicht voor jou ook een leuk cadeau?! Moederdagscadeau en tomtomJe koopt hem hier voor 89,95.

Ook een lekkere crème is altijd goed. Zelf gebruik ik altijd een oogcrème. Deze van Kiehl’s is bijvoorbeeld erg lekker. moederdagcadeausJe koopt hem hier voor 27,00