Me-time is iets wat vaak op de achtergrond verschijnt wanneer je moeder wordt. Maar juist dan heb je het misschien wel meer dan ooit nodig. Bij Soak-Store vind je heerlijke producten om jezelf eens lekker te verwennen. Denk hierbij aan crèmes, oliën, shampoo, kaarsen en veel meer.

Want uiteindelijk worden we hier toch allemaal heel erg blij van? Wellicht heb je al gehoord van de webshop Soak-Store en anders laat ik je er heel graag kennis mee maken. Ook geef ik je een impressie van haar collectie.

Hoe het allemaal begon..

Waarom ben je deze webshop gestart?
We moeten tegenwoordig al genoeg. De meeste van de lezers van Online Lifestyle Magazine verwachten een kindje of runnen al een gezin. Daarnaast moet er misschien nog gewerkt worden, het huishouden runnen, een leuke partner zijn, vriendschappen onderhouden, sporten en tussen al die “moetjes” door vergeten we nog weleens om aan onszelf te denken. Bij Soak-Store verkoop ik hele fijne producten voor onder de douche en in bad. Hiermee hoop ik een handje te helpen bij het creëren van een ultiem relaxmoment.

Collectie samenstellen

Hoe stel je de collectie samen?
Bij het samenstellen van de collectie hou ik rekening met de kwaliteit van de producten. Ik ben zelf een goede graadmeter, want mijn huid is erg gevoelig. Kan ik niet tegen een product? Dan zal dit ook niet bij de Soak-Store te koop zijn. De producten zijn dus zo natuurlijk mogelijk en vrij van chemicaliën die geen toevoeging zijn voor de huid of het haar. Daarnaast worden de producten verantwoord geproduceerd. Naast dit alles vind ik het ook heel erg belangrijk dat de producten er mooi uitzien, zodat je ze graag neerzet in de badkamer.

Toekomstplannen met Soak-Store

Wat zijn je toekomstplannen?
Soms besef ik het nog maar net dat ik een eigen onderneming ben gestart. Dit neemt niet weg dat ik al stiekem droom over de toekomst. Het lijkt mij heel gaaf dat http://www.soak-store.com standaard in de zoekgeschiedenis van elke mama of mommy to be staat. Misschien komt er zelfs ooit wel een fysieke winkel met een leuke coffeecorner erbij waar de kinderen lekker kunnen spelen én goede faciliteiten voor het verschonen van luiers!
Naast body- & haircare hou ik heel erg van eten en goede wijn dus wellicht volgt er ooit een tweede webshop.

Onderscheiding

Waar onderscheid jij je in ten opzichte van andere webshops?
Tegenwoordig is het lastig om jezelf te onderscheiden op het internet, want laten we eerlijk zijn werkelijk alles is online te koop.
Ken je dat gevoel nog dat je een paar jaar terug voor het eerst iets online kocht? Het leek haast wel alsof de pakketbezorger met een cadeautje voor de deur stond. Zo speciaal was het om iets te bestellen. Het is mijn streven om dat gevoel weer een beetje terug te krijgen bij de klanten van de Soak-Store. Je spullen worden mooi ingepakt, met een persoonlijk kaartje en een proefmonster van één van onze andere producten. Daarnaast probeer ik een persoonlijke en open sfeer te creëren op de website. De website bestaat namelijk niet alleen uit een shop, maar ik plaats ook leuke artikelen met meer informatie over de producten. En tot slot besteed ik veel aandacht aan het inpakken van de bestellingen.

Tegenwoordig schieten de webshops als paddenstoelen uit de grond. Heb je tips voor mama’s die ook een webshop willen starten?

Aangezien ik zelf geen moeder ben kan ik mij natuurlijk niet voorstellen hoe het is om een gezin te combineren met het ondernemerschap. Zelf ervaar ik dat je bij het runnen van een webshop goed zelf je tijd in kan delen. Dit lijkt mij erg belangrijk voor moeders. Om mij heen hoor ik weleens dat jonge moeders het lastig vinden dat het leven tegenwoordig in het teken staat van een kind. Met het runnen van een webshop doorbreek je die sleur, draag je een steentje bij aan de maatschappij en leg je veel nieuwe contacten.

Daarnaast neemt een eigen onderneming altijd risico met zich mee, maar bij het starten ven een webshop is dit risico redelijk laag. Zo heb je geen huur van een pand of bijvoorbeeld een bedrijfswagen nodig.
Heb je een goed idee waar je volledig achter staat en de middelen zijn beschikbaar? Dan is mijn tip: Ga ervoor!

Collectie

soak storeBodylotion Linen Dew kost 17,55 en je koopt hem hier.

Soak-StoreScented Candle Fig+ Apricot kost 7,00 en je koopt hem hier.