De zomer komt eraan! Zon op het bolletje, haren in de wind, blote voeten en wiebelende tenen in leuke sandalen en natuurlijk kleurrijke jurkjes, shirtjes en broekjes. Heb jij al een leuke zomeroutfit gescoord? Ik geef je vandaag graag inspiratie door je een kijkje te geven in de kledingkast van Yuna.

Een kijkje in de kast van Yuna voor leuke zomeroutfit inspiratie!

Dat ik dol ben op kidsfashion mag duidelijk zijn, maakt niet uit waar het vandaan komt! Ik kan van een paar leuke t-shirts van de Zeeman net zo blij worden als dat van een exclusiever merk. Dus heb ik laatst een aantal leuke t-shirts gescoord bij Zeeman voor 3,95 euro per stuk. Koopje en de kids kunnen gewoon van hun lekkende ijsjes genieten zonder hysterische mama die bang is voor vlekken 😉 best wel herkenbaar toch?

Om maar gelijk een beeld te krijgen van Yuna haar kledingkast beginnen we met het super toffe korte broekje van BangBang Copenhagen welke aan de kastdeur hangt. Streepjes en een grote strik, love it! Combineer het met een zwart hemdje of juist een knalkleur + lage witte Converse All Stars en je bent klaar.

 

Eerder dit jaar waren zowel Yuna als Otis model voor het leuke merk Tough Cookie. En ik werd verliefd. Waar ik vroeger geel een vreselijke kleur vond, vind ik dat nu superleuk! Dus kocht ik bij Tough Cookie een leuke velvet short in jawel de kleur geel en daarbij een t-shirt met de tekst Roller Disco. Dit outfitje staat Yuna geweldig en is de perfecte zomeroutfit voor onze vakantie naar Bella Italia!

Shop de collectie van Tough Cookie hier.

Uiteraard shop ik ook regelmatig bij Zara en H&M, bij de laatste vond ik echt een musthave voor het zomerseizoen, namelijk een spijkerblousje met knoop aan de voorkant. Doet het goed op een korte jeans, maar ook op een leuke legging!

Zomeroutfit variatie, hoe doe ik dat?

Ik probeer wat variatie in haar kast te hebben zodat ze in de zomer niet alleen maar korte broekjes of alleen maar jurkjes heeft. Daarbij probeer ik ook te letten op het Nederlandse weer, dus juist lange mouwen bij een jurk en een jumpsuit met lange pijpen zoals het spijkerpak van Mio and Co en de zwarte jumpsuit van Mingo. Deze laatste kocht ik overigens via Instagram van iemand over. Want waarom alles nieuw kopen? Dus een tip kijk regelmatig even op Instagram #instagramkoopjeshoek of #instagramkoopjeshoekkids om van andere mama’s leuke items over te nemen!

Van links naar rechts; t-shirt Dots van Mingo, Golden Dress Mila van Phil & Phae, Denim Jumpsuit van Mio and Co en de zwarte jumpsuit ook van Mingo (tweedehands).

Last but not least om de zomeroutfit af te maken, sandalen en een pet! Onmisbaar toch? Ik koos voor Salt Water Sandels en Yuna koos zelf voor de Leopard pet van Mini Rodini, I couldn’t agree more ;).

 

Vindt je het leuk om meer van mij te zien, volg mij dan hier op instagram!

Liefs Joene

 

Fotocredits: Joene